загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як обдурюють хворих пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

42 тисячі гривень витратила на псевдо-чудодійні ліки 77-річна киянка, яка повірила рекламі на радіо. Те, що стала жертвою шахраїв, бабуся зрозуміла тільки тоді, як розповіла про своє лікування родичам.

Неля Михайлівна майже увесь час сидить вдома. Жінка хвора на артрит та ледь ходить. Єдиною розрадою є старий радіоприймач, його слухає щодня. Тож почувши рекламу диво-засобу від своєї недуги, одразу взялася телефонувати за вказаним номером. Так жінка придбала 4 баночки російського препарату від артриту на 3 тисячі гривень.

Неля Михайлівна, постраждала:

- Я приняла одну коробочку, чувствую, что никакого улучшения нет, она опять звонит, но уже подключилась не Лилия Петровна, а подключилась Екатерина Ивановна, говорит: знаете, у нас сейчас в офисе работают специалисты из Англии, и они лечат остеохондроз с помощью спутниковых лучей, и тут же к телефону подходит специалист из Англии.

Чудо-фахівець з Англії провів діагностику по телефону. За кілька хвилин оголосив свій діагноз.

Неля Михайлівна, постраждала:

- Когда до позвоночника дошли: о, какой у вас позвоночник в критическом состоянии, у вас есть переломы, грыжа, хрящи нуждаются в лечении. Вот вы знаете, я этому и поверила, по дигностике, если б он хоть что-нибудь сказал неправду, я б сказала - нет, Роберт, извините, у меня ничего этого нет.

Тож бабуся погодилася на лікування й купила ще три баночки чудодійних пігулок.

Неля Михайлівна, постраждала:

- Проводит он сеанс каким образом: говорит - ляжте, на голову наденьте полотенце, намочите горячей водой, ложитесь, и вы будете чувствовать, как будут поступать сигналы. И действительно, начались сигналы, как звон колоколов.

За дзвінок жінка заплатила 25 тисяч гривень. Та й на цьому шахраї не спинились - старенькій запропонували ще один препарат, вже за 8 тисяч гривень.

Сергій, родич постраждалої:

- Когда позвонила бабушка, я находился в другом городе, она начала просить деньги на лекарства, потому что у нее закончились. Она уже отдала какую-то сумму, которую мы не знали, позвонила и сказала, что ей надо еще 8 тысяч. Когда я приехал к бабушке, я обнаружил что ей уже доставлено более чем на 42 тысячи разных препаратов.

Родичі одразу написали заяву до Дніпровського райуправління міліції та передали правоохоронцям усі препарати з чеками.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м.Києва:

- На даний час розпочате кримінальне провадження за статтею 190 КК України - це шахрайство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Проводяться всі необхідін слідчі дії.

Фірма, що продає пігулки та сеанси лікування через супутник, знаходиться на столичних Позняках. Втім, її представники кажуть - дурять людей шахраї, які працюють від їх імені.

- Я не хочу с вами разговаривать на эту тему.

- А а з бабусями хочете розмовляти, коли ви їх там лучами лікуєте?

- Мы не лечим какими-то лучами, это все мошенники, которые от нашего имени занимаются непонятно чем.

Родичам бабусі, аби та забрала заяву з міліції, пропонували повернути гроші у подвійному розмірі. Натомість люди вирішили написали заяви до всіх правоохоронних органів і хочуть закрити фірму, що продає в Україні російські чудодійні пігулки та лікує по телефону.

Ірина Винокурова, Олександр Стратійчук

До списку новин