загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де в Києві здати допомогу для переселенців і АТО?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві працює чимало пунктів прийому допомоги для людей, які змушені були виїхати із Донбасу та Криму, а також для воїнів АТО, поранених та їхніх сімей.

Допомогу приймають:

«Київпастранс» — для воїнів АТО

Адреси:

— вул. Фрунзе, 132, Подільське трамвайне депо, для довідок: (044) 521-36-21; — вул. Боженка, 127, Служба організації збору та обліку виручки (І поверх), для довідок: (044) 254-66-92; — вул. Павла Усенка, 7, Дарницьке трамвайне депо (адміністративна будівля), для довідок: (044) 559-08-13, 292-32-95; — вул. Васильківська, 22, Автобусний парк №1 (адміністративна будівля), для довідок: (044) 257-30-84.

Допомога відправляється для воїнів батальйону «Айдар» та «Київ-1», а приносити можна окрім теплого одягу, засобів гігієни та медикаментів харчові продукти, що можуть довго зберігатися, а також дитячі малюнки, листи, листівки та віршики.

Відправку допомоги організовує «Київпастранс» разом із Київським міським союзом ветеранів Афганістану.

Волонтери об’єднання «Кожен може допомогти»

Адреси:

— Волонтерський центр в МВЦ, Броварський пр-т,15 павільон 1А. Допомога приймається кожного дня із 11:00 до 20:00. Для довідок: (050) 254-18-11. — Фролівська 9/11 разом із благодійним фондом «Свої». Години роботи: пн.-чт. з 12.00 до 18.00, сб.-нд.: 13.00—19.00. Для довідок: (050) 964-45-13. — Лікарня №17, Лабораторний провулок, 20. Для довідок: (068) 872-68-68.

Допомога приймається за наступними напрямками: для вимушених переселенців; для постраждалих в зоні АТО, сім’ям загиблих; воїнам, що воюють на Донбасі; допомога для незахищених соціальних груп громадян (дитячі будинки, інтернати, притулки для людей похилого віку тощо).

Благодійний фонд «Кожен може допомогти»

Адреса:

Вул. Фролівська, 9/11 — на місці колишньої фабрики «Юність».

Допомога приймається для вимушених переселенців. Можна приносити: харчові продукти (крупи, консерви, чай, цукор, олію), одяг, ковдри і постільну білизну, подушки, дитяче харчування.

Допомога від «ДемАльянсу» — для воїнів

Адреса:

Вул. Леонтовича, 7, офіс 2.

Приймаються: теплі речі (шкарпетки, одяг), харчові продукти, що можуть довго зберігатися, сигарети.

Також на місці надається соціальна, юридична, інформаційна та психологічна допомога родинам воїнів та бійцям.

Благодійний фонд «Повернись живим» — для військових

Адреси:

— вул. Гончара, 52; — вул. Жилянська, 12-а.

Волонтери фонду купують та передають бійцям тепловізори, окуляри нічного бачення, медикаменти та інші необхідні речі.

Всеукраїнське об’єднання «Патріот» — для військових

Адреса:

вул. Пушкінська, 28-а.

Приймаються художні вироби, які будуть розпродані на благодійному аукціоні, виручені кошти від яких підуть на закупівлю медикаментів та оснащення для воїнів АТО. Приймається також матеріальна допомога.

«Армія SOS» — для військових АТО

Адреса:

Вул. Василя Яна, 3/5.

На зібрані кошти волонтери закуповують амуніцію, засоби захисту, зв’язку, розвідки тощо. Постачаються в АТО активістами також харчові продукти. Список необхідних речей — за посиланням.

Координаційний центр міста Києва — допомога переселенцям

Адреса:

Вул. Лесі Українки, 1.

Допомогу можна надати, заповнивши анкету і вказавши в ній, що саме ви хотіли б передати для сімей вимушених переселенців.

Аліна Варфоломєєва

До списку новин