загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карту України хрестиком? Та хоч два метри на півтора!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

36-річна мешканка Миколаєва Ольга Горожанська претендує на новий всеукраїнський рекорд. Майстриня вишила хрестиком карту України розміром 197 на 152 см, пише “Сегодня”.

За словами майстрині, вона не збиралася спеціально створювати рекорд для реєстрації у Книзі рекордів України. Каже, що хотіла зробити чоловікові подарунок до дня народження. Розраховувала закінчити роботу протягом кількох місяців, та працювала над картою 4 роки.

На карті вишито річки, озера, обласні центри, територіальні межі і головні автостради. Декілька регіонів виконані зеленим акрилом, частина – салатовим, зеленим, жовтим, помаранчевим, рожевим. І тільки рідний регіон майстрині виконаний бордовим.

Раніше вона виконувала дрібніші роботи – вишивала серветки, подушки та ікони.

Представники Книги рекордів України зацікавилися роботою Ольги. За словами керівника проекту “Книга рекордів України” Ігоря Підчибія, у картини є всі шанси потрапити до неї.

До списку новин