загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 мальовничих місць в Україні, які варто відвідати навесні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Весна – чудовий час для відпустки. Ми зібрали 5 найцікавіших локацій України, які варто відвідати найближчим часом!

Цвітіння сакури на Закарпатті

Ужгород навесні – це особливе місце. На початку травня місто потопає в пелюстках сакури. Сотні квітучих дерев змінюють місто до невпізнання!

Ужгород і Мукачево, закарпатські замки, та місцеві старовинні підвали, де витримують вина, навесні мають особливий шарм.

Долина нарцисів

Ще одна перлина весняного Закарпаття. Вона розташована в урочищі Кіреші поблизу міста Хуст. Період цвітіння нарцисів – перша половина травня. Квітнуть вони недовго, тому помилуватися на білосніжну долину можна лише кілька тижнів на рік.

Це унікальний ботанічний об’єкт – тут охороняється найбільший в Середній Європі осередок нарцису вузьколистого, який занесений до Червоної книги. У Європі це географічно найнижче місце, де ростуть ці квіти, зазвичай їх можна побачити лише в горах на значній висоті.

Водоспад Шипіт

Неподалік села Пилипець Міжгірського району знаходиться водоспад Шипіт. Влітку тут можна побачити лише невеликий потік, та навесні, коли на схилах Гемби тануть сніги, водоспад особливо багатоводний.

Вилково та Дунайський біосферний заповідник

Вилково ще називають “Українською Венецією”. Унікальне місто на воді, у якому в березні температура на десять градусів вища, ніж середня по Україні. На початку квітня у Вилковому вже масово цвітуть сади. А в Дунайські плавні на гніздівлю повертається величезна кількість птахів, серед яких пелікани!

Весною у каналах-єриках найвищий рівень води, тож можна покататись на човнах-бабайках. Ну і жоден турист, який відвідав Вилково, не повертається додому без трофеїв у вигляді соленого та копченого оселедця “дунайки”.

Асканія Нова та Бирючий острів

Український степ цвіте тільки навесні. Не пропустіть унікальний шанс побувати не лише на пішохідній екскурсії в зоопарк і дендропарк, але й відвідати машиною заповідний степ, де пасуться стада рідкісних копитних.

Влітку степ закривають для машин щоб не сталось пожеж.

До списку новин