загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МЛИНЦІ. Рецепти на всі випадки життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"ВЕЧІРНЄ КАФЕ"

Солодкі сирнички з родзинками

Домашні сирнички зі сметанкою чи варенням - те, що треба, щоб ваш день почався з приємної нотки. Ніжний смак порадує усю вашу родину, а готувати їх дуже просто!

Читати повністю

Тоненькі млинці на мінеральній воді

Приготування млинців - це теж свого роду ювелірна робота. Необхідно, щоб вони були тоненькими та дуже смачними. Пропонуємо вашій увазі новий рецепт із додаванням мінеральної водички!

Читати повністю

Млинці з бананами та морозивом

Коли нам подають млинці з фруктами та морозивом у ресторані - у цьому немає нічого надприродьного. Однак уявіть собі реакцію вашої родини, якщо ви їм приготуєте такий шикарний десерт. Схвальні відгуки вам гарантовані!

Читати повністю

Оладки на кефірі

Пишні та смачні оладки з домашнім варенням з вишень - надзвичайне задоволення для усієї родини. Рецепт дуже простий та перевірений, тому готуйте із задоволенням!

Читати повністю

Сирники зі згущеним молоком

Сирнички за цим рецептом виходять просто неперевершеними: з золотавою скоринкою, ніжні на смак та неймовірно солоденькі. Це просто знахідка для солодкоїжок та ласунів.

Читати повністю

Млинці на пиві з шинкою

Якщо у вас в холодильнику є трішки пива, то чому б не приготувати чудові млинчики. Пиво надасть їм незабутнього смаку та аромату, а в поєднанні з ситною шинкою млинчики стануть чудовим ситним сніданком або вечерею.

Читати повністю

Солодкі млинці на згущеному молоці

Простий, але незвичайний рецепт солодких млинчиків. Все дуже просто - спробуйте і ви - а вийде надзвичайно смачно!

Читати повністю

Панкейки традиційні

Панкейки – це найбільш популярний та універсальний сніданок у всьому світі, адже їх можна подавати з будь-чим: сметаною, цукровою пудрою, різноманітними джемами, згущеним молоком, корицею, йогуртом, свіжими фруктами та овочами, шоколадними помазанками, смаженим беконом, червоною ікрою і духмяними соусами. Погодьтеся не кожна страва може таким похвалитися.

Читати повністю

Млинці з овочами та сиром

Приготувавши ці чудові та дуже смачні млинці з овочами та сиром, ваші домочадці будуть у захваті від смаку та аромату, який неодмінно буде поширюватися по усьому вашому дому.

Читати повністю

Шоколадні оладки Ласунка

Шоколадні млинці виходять дуже ніжними, легкими та зі шматочками злегка розтопленого шоколаду, який буде неодмінно розчинятися у вашому роті. Ці млинці дуже легко готуються і виходять просто неперевершеними.

Читати повністю

Бананові налиснички

Ранок  + бананові налисники = чудовий настрій на цілий день. Це дуже доречний сніданок, який швидко готується і має неперевершений смак.

Читати повністю

Оладки з чорницями

Як хочеться зранку скуштувати щось дуже смачне, але на приготування немає достатньо часу. Перед вами рецепт цих оладок, який є надзвичайно простим і не займає багато часу на приготування. Але найголовніше, що це - дуже смачно. Отже не баріться і кожного ранку готуйте собі ці прекрасні оладки!

Читати повністю

Кукурудзяні оладки

Оладки доречні завжди і літо - не виключення. Чудовий літній сніданок за 30 хвилин - відмінний початок спекотного дня!

Читати повністю

Млинці з сосисками

Звичайні сосиски можуть стати справжньою паличкою-виручалочкою, наприклад, коли ви вирушаєте в дорогу або на пікнічок. А якщо над ними ще трохи почаклувати, пофантазувати, загорнувши сосиску в млинець, то вийде дуже навіть ситна і смачна їжа.

Читати повністю

Кабачкові оладки

Кабачкові оладки за простим рецептом ідеально nідійдуть до сніданку.

Читати повністю

Шоколадні млинці з чорносливом, горішками та сметанковим кремом

Якщо ви задаєтесь питанням - що ж приготувати до вечірнього чаювання - ми пропонуємо вам безпрограшний варіант! Шоколадні млинці з чорносливом, горішками та сметанковим кремом до ваших послуг!

Читати повністю

Сирно-шоколадні трубочки з млинців

Якщо вам немає куди подіти вчорашні млинці - ось вам чудовий рецепт на озброєння! Смакота за мінімуму затрат!

Читати повністю

Кефірно-заварні млинці з апельсиновим соусом

Про ці млинці можна сказати тільки одне - це смачно до неподобства!

Читати повністю

Заварні млинці з сирно-полуничним кремом

Неймовірно ніжні і вершкові млинці!

Читати повністю

Налисники з маком

Налисники з маком - традиційна страва нашої української кухні. Долучіться і ви до традицій та побалуйте своїх рідних смачненьким!

Читати повністю

Рулет з млинців

Смачний та ситний рулет з млинців порадує кожного любителя попоїсти. Спробуйте цей рецепт і результат вас приємно здивує!

Читати повністю

Млинці з яблуками та корицею

Спробуйте ці смачні, ароматні та ніжні млинці. Готуються вони просто, зі столу змітаються швидко, але приносять величезне задоволення!

Читати повністю

Бісквітні оладки з ягодами

Прості оладки вже не такі смачні? Душа просить чогось легкого, незвичайного? Пропонуємо рецепт бісквітних оладок з полуницею. Дуже смачні, ароматні! Хто спробував хоч раз - не забуде!

Читати повністю

Шоколадні оладки-сердечка

Щоб день почався добре, радимо приготувати щось смачненьке. Шоколадні оладки у формі сердечок - відмінний сніданок, який додасть романтики в ваш настрій на весь день.

Читати повністю

Бананові оладки

Бананові оладки надзвичайно смачні. Вашим рідним вони обов'язково сподобаються. А для солодкоїжок - можна додати в тісто цукру!

Читати повністю

Тоненькі млинці на молоці

Ми знаємо безліч кулінарних рецептів млинців, але улюбленими залишаються тоненькі млинці на молоці. Вони смачні як самі по собі, так і з різними начинками.

Читати повністю

До списку новин