загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пісне бананове печиво

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пісне бананове печиво

Навіть у піст може трапитися так, що до вас зайдуть гості. Це ж і дні народження, ювілеї, значні події… І хочеться почастувати чимось смачненьким і вишуканим, при цьому не змушуючи кожного запитувати, чи пісна страва. А свято без десерту, якось вже так у нас склалося, і не свято, а так собі – обід. А тим більше, якщо в сім'ї є діти.

Кількість отриманого печива не може не радувати - його вийде дуже багато, і вистачить на всю родину.

Інгредієнти:

Банан — 2 штуки; борошно — 3-4 склянки; цукор — 1,5-2 склянки; мед — 4 столові ложки; розпушувач — 2 чайні ложки.

Приготування:

Дуже стиглі банани розминаємо в однорідну кашку. До розім'ятих бананів додаємо цукор, мед і нагріваємо суміш на водяній бані до повного розчинення цукру. Потім додаємо розпушувач і після того, як суміш побіліє і збільшиться в об'ємі в два рази, знімаємо її з вогню, охолоджуємо до кімнатної температури.

Постійно помішуючи масу, всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Борошно всипається до тих пір, як тісто стане м'яким, але ще трохи буде прилипати до рук. Готове тісто розкочується в пласт, і за допомогою формочок або склянки вирізаємо з нього фігурки.

Деко злегка змащуємо олією або скроплюємо водою і злегка посипаємо борошном, потім викладаємо печиво. Зверху кожне печиво за допомогою пензлика змащуємо водою, посипаємо цукром. Випікаємо на середньому вогні до золотистого кольору 7-10 хвилин, уважно стежачи —  печиво випікається швидко. Головне — не перетримати, інакше затвердіє!

Пісне бананове печиво готове!

До списку новин