загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Великодні привітання: що бажають українцям бійці АТО, президент, політики, церковники та артисти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ДУХОВНА КРИНИЦЯ

Сьогодні православні та греко-католики святкують Світле Христове Восресіння.

Сьогодні православні віряни та греко-католики святкують Великдень. Що бажають українцям, президент, прем'єр, голова Верховної Ради, церковники, політики, співаки та музиканти, дивіться в підбірці привітань.

__________________________________________________________________________________

Василь Савчур: Селфі з передової.

Сьогодні вночі арта гриміла у пісках але обійшлось Слава Богу!

Христос Воскрес Хлопці!

Привітання Президента України з Великоднем

https://youtu.be/2GOmr1GQ-uU

Арсеній Яценюк: Хай Бог хранить Україну і українців!  Христос Воскрес!

https://youtu.be/azf0y7dKbPw

 

Volodymyr Groysman: Христос воскрес!

Великоднє привітання Святійшого Патріарха Київськогоі всієї Руси-України Філарета

https://youtu.be/mUUtODhAdNs

Кличко прикрасив Великоднє дерево і привітав українців зі святом

https://youtu.be/tFZ88_tJrnc

Андрій Парубій

Вітаю всіх українців, друзів, моїх побратимів з Самооборони Майдану, особливо всіх наших воїнів, які зараз на передовій, з великим і світлим святом Воскресіння Христового!

Великдень завжди дає надію і віру, об’єднує весь наш багатомільйонний народ, всіх українців світу в єдину велику родину. В родину, яку нікому не знищити і не подолати.

Ми посвятимо паски. Зберемося сім’ями, родинами у наших чистих, прибраних до свята домівках. Найкращі з нас – наші Воїни Добра зустрінуть Великдень у окопах і бліндажах. І я вірю – їхні ангели-охоронці будуть з ними. Ми усміхнемося, привітаємо один одного з Святом і помолимось. Подякуємо Господові і попросимо у Нього сили, віри і стійкості для кожного з нас і для нашої святої України. Попросимо Божої допомоги у боротьбі, щоб перемогти зло.

Вірю, що Бог завжди з тими, хто захищає Добро, хто захищає рідну землю. Тому знаю – Україна обов’язково переможе. З Божою допомогою. В ім’я Добра, Справедливості і Щастя наших дітей!

Христос Воскрес!

Дмитро Ярош

Брати і сестри!

Всіх, хто вірує у Христа, вітаю з Великоднем! Хай воскреслий Ісус дарує нам мирне небо над Соборною Україною, додасть сил і наснаги для Перемоги у Священній війні з російсько-терористичними бандами, надихне мій народ на побудову Української Національної Держави!

З вірою у Бога та з освяченою зброєю у руках - до Перемоги!

Христос Воскрес!

Ruslana Lyzhychko

Вітаю всіх із Великоднем!  Христос Воскрес!

І дарую всім вам мою Молитву на Великдень 2015.

Господи!  Дякую Тобі за те, що я є! За те, що дозволив мені жити в цей день! За те, що даєш мені можливість дихати! За те, що даєш мені радість любити!

Господи!  Дякую Тобі за Світло і Любов,  якими Ти наповнюєш душу мою. Даруєш мені силу виливати Світло Твоє всьому Світові,  кожній істоті живій.

Господи!  Даруй мені сили навчитись любити ворогів своїх, Благословляти тих, хто проклинає мене, Боготворити тих, хто ненавидить мене, Молиться за тих, хто зраджує мене, Бо в них – я сама.

Розбите впрах не відновити. Але Ти, Господи, повертаєш красу душам, що безнадійно загубили її.

Славлю Тебе, Господи! Вірю Тобі і вірую в Тебе Амінь

Це - третя Молитва із моєї майбутньої Літургії.  Музика - авторська. Подібна молитва не має визначення жанру. Це відверті слова до Бога. Саме ці слова у моєму серці сьогодні, їх я промовляю сьогодні на Великдень 2015.  У цих словах і слова Ісуса, що Воскрес!  Всього 60 секунд у яких сказано, мабуть, все. Знаю, що найважливіше - Вірити.  Просто Вірити, без доказів, без аргументів.  Вірити в свою країну, вірити у Добро і Світло, вірити в Бога!  У цьому і є сила - Вірити і Любити.

P.S. Перша молитва "Молитва за Україну Мир і Спокій" (https://youtu.be/7IZkbi69pWQ) була 24 травня 2014 року. Зі сподіваннями, що агресія і зло зупиняться, ми піднялися у Карпатах на вершину гори Хом'як (1600 м) до монументу Святої Богородиці  Друга молитва - "Молитва Світла" була присвячена трагедії МН17 (https://youtu.be/-yOgnp97UIk).

Молитва на Великдень 2015

https://youtu.be/zfioVkGVqi0

Myroslava Gongadze: На ґанку

Олексій Павленко

З нагоди Воскресіння Христового, прийміть сердечні вітання та найкращі побажання – міцного здоров'я, добра, злагоди та Божого благословення.

Нехай цей день гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього.

Христос Воскрес!

 

 

Міністерство освіти і науки України

Дорогі колеги-освітяни, науковці, школярі та студенти!

Від щирого серця вітаю Вас та Ваші родини зі святом Великодня! 

Великдень – це традиційний символ оновлення світу й воскресіння в ньому добра. Але цьогорічний День для нас особливий, бо означає відродження України і її народу, народжує віру у достойне майбутнє.

У це свято світлого Воскресіння бажаю всім родинного затишку й захисту, злагоди, добробуту та миру.

Нехай сила рідної землі береже кожного з вас, долає зневіру й приносить віру у добро, впевненість у перемозі, дає розуму й наснаги до майбутніх звершень.

З повагою,

Міністр освіти і науки Сергій Квіт

Юлія Тимошенко

Христос воскрес! Дорогі брати і сестри, дорогі співвітчизники в Україні і світі!

Благодатна звістка про Воскресіння Господнє щовесни, уже скоро дві тисячі років, приходить до осель усіх християн.

В Україні ми споконвіку звемо Свято Пасхи - Великоднем, бо це справді Великий День перемоги життя над смертю, перемоги Добра над Злом, перемоги Надії, Віри і Любові над відчаєм, зневірою і ненавистю.

Сьогодні на нашу рідну українську землю прийшло Зло. Засліплений ворогом роду людського, агресор вдерся до України, плюндруючи, руйнуючи та грабуючи нашу Батьківщину. До тисяч українських родин він приніс велике горе втрати найрідніших людей.

У ці Великодні дні наші молитви - за них, наше співпереживання і глибоке співчуття - із ними! Нехай віра і молитва стануть нам усім розрадою в цей важкий час!

З Божою допомогою Україна переможе, як Добро завжди перемагає Зло, як майбуття неодмінно змінює минуле, як правда долає кривду.

Дорогі, рідні мої!

У ці світлі і добрі дні прийміть найщиріші вітання з Пасхою Христовою. Нехай Божа Ласка буде над усіма нашими добрими і справедливими справами. Нехай в усіх наших родинах панує злагода, добробут і щастя. Миру нам усім! Доброго і світлого майбутнього нашій Україні!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Журавель Юрій Zhuravel Yuriy

Христос Воскрес!!!

Олександр Турчинов

Друзі, сьогодні надзвичайний день - День Христового воскресіння! Наш Господь, пішовши на Голгофу, взяв на себе наші провини. Він підставив свої руки під іржаві цвяхи, віддавши за нас своє життя. Але смерть безсила перед Святістю, Любов'ю та Вірою і Він воскрес, подарувавши нам надію на вічне життя разом з Ним. Воскресінням Христос подарував надію на спасіння всім, навіть тим, хто Його розпинав.

Зі святом! Нехай любов наповнює наші серця, а свято Воскресіння дарує надію, мир та спокій. 

Христос воскрес! Воістину воскрес!

До списку новин