загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міністр соцполітики Розенко: "Через два тижні Верховна Рада затвердить зміни в пенсійне законодавство"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
ПОДІЇ

Міністерство соціальної політики України готується до впровадження пенсійної реформи. Про це на брифінгу у Вінниці заявив міністр Павло Розенко. 

Міністр Розенко повідомив, що економіка України наразі не взмозі задовільнити потреби громадян - немає можливості підняти пенсії та соціальні виплати, адже 90 млрд. грн. вкладено в обороноздатність країни. Відтак, на думку міністра, соцсфера потребує невідкладних реформ.

- Реформа пенсійного забезпечення і страхування – це питання номер один. Через два тижні Верховна Рада затвердить новий варіант змін пенсійного забезпечення. І накопичувальна система стане не віртуальною ідеєю, а реальністю, - заявив міністр.

За його словами, відомство наразі займається підготовкою нововведень в пенсійне законодавство, проводить аудит діючої пенсійної системи. 

Вже сьогодні стартує проведення аудиту пенсійної системи, звірка даних, щоб унеможливити маніпуляції з пенсійною системою та дублювання виплат. Стара пенсійна система вичерпала себе і потребує рішучих реформ, - сказав урядовець.

Розенко пообіцяв залучати до удосконалення системи експертів та провести роз’яснювальну роботу щодо новацій з населенням.

Нагадаємо, міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, який 14 лютого перебував у Вінниці з робочим візитом, повідомив, що підприємства областіекспортуватимуть курятину та цукор в Китай.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов під час свого перебування у Вінниці 6 лютого, повідомив, що в рамках децентралізації Міністерство молоді та спорту передасть частину своїх повноважень національним федераціям.

Раніше, 27 січня, область відвідав Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі. Він повідомив, що медичне забезпечення населення України фінансуватиметься за допомогою системи «мікс» - місцеві бюджети, державний бюджет та кошти залучені від страхової системи.

До списку новин