загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Архів: 76 років тому, відбувся парад Перемоги, про який не хоче згадувати сучасна Росія (відео)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Архів: 76 років тому, відбувся парад Перемоги, про який не хоче згадувати сучасна Росія (відео)

Поки в Росії повним ходом йде підготовка до параду Перемоги, "Вести Кремля” вирішили згадати ще один парад. Історія, яку ретельно приховують від росіян. Мова йде про парад перемоги, союзники якої розв’язали Другу світову війну. Ці союзники - ніхто інший, як гітлерівська Німеччина і сталінсько-російська СССРосія.

Варто нагадати, чому Європа не ризикнула тоді піти проти Гітлера: та тому, що у Гітлера був найпотужніший в Європі союзник – Сталін! До фільму дається російський переклад, що б "победобесци”, ніколи не забували, хто насправді розв’язав Другу Світову Війну.

Кадри з репетиції військового параду до 9-го травня – рашистська армія марширує рівними колонами, карбуючи крок. З репетиції, в кращих кремлівських традиціях, відбувається включення на пряму лінію з Путіним. Ветерани, яких спеціально привезли, мають право поставити запитання президенту. 22 вересня 1939 – цього дня в польському Бресті, на уламках підкореної Польщі пліч-о-пліч стояли вірні союзники – нацист і комуніст. Командир 19-го танкового моторизованого корпусу вермахту Гейнц Гудеріан і радянський танковий комбриг Семен Кривошеєв. Стояли разом, як рівні, як добрі друзі – так підкурювали один одному сигарети і мило усміхалися один одному. Того дня в розгромленому польському Бресті сталося те, про що дуже не хочуть згадувати "сталіністи” та й сам Путін – спільний радянсько-німецький танковий парад. Адже всього місяць тому, 23-го серпня, у Москві було підписано "Угоду про ненапад між СРСР і Німеччиною”. Секретним протоколом два диктатора Гітлер і Сталін поділили сфери інтересів у Європі та зобов’язалися не нападати один на одного. За пактом Молотова-Ріббентропа Гітлер і Сталін домовилися поділити Польщу на дві частини – по лінії Керзона. До СРСР в умовах переходу німецько-польської війни відходила й Західна Україна з Буковиною, і Західна Білорусь, де і знаходився злощасний Брест. 1 вересня в 4:30 перші бомби впали на сплячий польське місто Велюнь. Першим на кнопку скидання німецької СД-500-т натиснув капітан Вальтер Зігель – командир дивізіону пікіруючих бомбардувальників імені Макса Іммельман. Майже в той же час через кордон рушили орди закутих у броню "хрестоносців”. Поляки не мали жодного шансу. За 17 днів розбити польські війська відкотилися на схід, де спробували сформувати лінію оборони. І тут в спину полякам віроломно вдарили радянські війська. Тому 22 вересня Гудеріан і Кривошеїн стояли на трибуні разом, як переможці, як рівні. Перед ними йшли спільні танкові колони радянської армії і вермахту. Тоді здавалося, що перед радянсько-німецької мощі не встоїть світ. Потім спільний парад у Бресті радянська пропаганда всіма силами намагалася витерти зі сторінок історії. Але не вдалося. Тому навіть зараз, через 76 років після подій, архівні кадри нагадують нам про тих, хто насправді запустив світову "м’ясорубку” – не тільки Гітлер, але і Сталін.

https://www.youtube.com/watch?v=HCoxdH44BZw

До списку новин