загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кокосово-абрикосові трюфелі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Кокосово-абрикосові трюфелі

Чудові, смачні, корисні та яскраві домашні цукерочки! Приготуйте та пригостіть ними своїх друзів - усі будуть у захваті!

Інгредієнти:

курага - 25 шт.стружка кокосова - 80 гборошно мигдальне (або змелені у борошно будь-які горіхи) - 80 гвода - 60 млшоколад чорний - 100 гкокосова стружка для прикрашання.

Приготування:

— курагу промити, викласти у чашу блендера, подрібнити.— додати води і ще раз змолоти до стану пюре.— всипати кокосову стружку, перемішати.— додати мигдальне борошно (можна замінити на будь-які змелені горіхи).— гарно вимішати.

З маси сформувати невеличкі кульки.

На паровій бані розтопити шоколад. Щедро занурити кожну цукерку в шоколад. Викладати на пергамент. Зверху можна присипати кокосовою стружкою.

Поставити до холодильника, щоб застиг шоколад.

Смачного!

До списку новин