загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерам, в яких у квітні помилково вирахували частину пенсії, повернуть гроші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонерам, з яких у квітні помилково вирахували частину пенсії, повернуть гроші. Мова про людей, які на роботу вже не ходили, але з їхніх пенсій вирахували 15%.

Зняли гроші у людей через те, що вони письмово не повідомили до Пенсійного фонду про те, що припиняють працювати. Заяву до фонду треба зробити протягом десяти днів з моменту виходу на пенсію.

Недоотримані гроші, запевнив керівник Пенсійного фонду України, людям віддадуть вже у травні.

"По всіх цих людях, з яких у квітні місяці було невірно утримано, вже у травні буде повернено належну їм суму пенсій, які вони недоотримали", - пообіцяв голова фонду Олексій Зарудний.

Неповну пенсію цього місяця отримали 20 тисяч людей. Вираховувати 15% пенсії з пенсіонерів, які працюють, почали у квітні. Така норма діятиме до січня наступного року.

"Не буде такої ситуації, що з когось неправильно вирахували гроші й їм не будуть повернені. Всі ці питання будуть вирішені – прошу не хвилюватися наших людей. Все, що треба було, вони отримають", - заявив Зарудний.

https://www.youtube.com/watch?v=djzsStshDbY

До списку новин