загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Янукович та Азаров не отримують пенсії від України — міністр

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Янукович та Азаров не отримують пенсії від України — міністр

Екс-президент Віктор Янукович та екс-прем'єр Микола Азаров не отримують пенсії в Україні, бо не звернулися в управління Пенсійного фонду.

Про це заявив міністр соціальної політики Павло Розенко в ефірі 5 каналу в понеділок ввечері.

"Віктор Янукович та Микола Азаров на сьогоднішній день не отримують пенсії. На території України їм пенсійні виплати не здійснюються через те, що вони не зверталися в управління Пенсійного фонду для отримання відповідних виплат", - зазначив він.

"Більше того, наскільки мені відомо, частина цих VIP-пенсінерів, зокрема, Віктор Пшонка (екс-Генпрокурор), були зареєстровані на території міста Донецьк і не пройшли перереєстрацію на території України. На сьогоднішній день їхні пенсійні виплати заморожені", - додав міністр.

"Якщо вони звернуться по соціальні виплати, ми будемо вивчати законність таких виплат на території України", - зазначив Розенко.

https://www.youtube.com/watch?v=YO4KnSKgokA

До списку новин