загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Середньовічні бої і найбільша кавова турка у Кам'янці-Подільському

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Середньовічні бої і найбільша кавова турка у Кам'янці-Подільському

Фестиваль як стиль життя. Кам'янець-Подільський уже другий тиждень поспіль зустрічає мандрівників в рамках туристичного сезону 2015.

На травневі свята у Фортеці традиційно відбулися лицарські турніри. Дивували також і середньовічними танцями, cкандинавстким фолком та запальним фаєр-шоу. 

Із яскравими костюмати відгуляли, у квітці на камені, фестиваль "Кам'янецька турка". Гості мали можливість створити картину з кавових зерен, поворожити на кавовій гущі, а також посмакувати ароматним напоєм з найбільшої в Україні турки, а заодно встановили Рекорд України: "Найбільша турка кави" тепер об'ємом 333 літри.

https://youtu.be/WyorIosZkD8

До списку новин