загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка квітів на Співочому полі відкриється 16 травня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Виставка квітів на Співочому полі відкриється 16 травня

До Дня Європи 16 травня на Співочому полі у Києві відкриється традиційна виставка квітів “Україна європейська”, передає прес-службу КМДА.

“Відвідувачі виставки зможуть побачити символічне втілення національних особливостей країн, які створили Раду Європи у 1949 році: Бельгію, Данію, Ірландію, Італію, Люксембург, Нідерланди, Норвегію, Об’єднане королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Францію та Швецію”, — йдеться у повідомленні.

Тема 3D виставки квіткових композицій різні відомі європейські місця — годинник Карла Лінея, Ейфелева вежа, Колізей та інші.

Автори намагалися передати колорит кожної держави квітковою гаммою прапорів та національними особливостями.

Для дітей буде організована «Дитяча країна» з аніматорами, а для усіх охочих – Алея майстрів з майстер-класами з вишивання бісером чи виготовлення гончарних виробів.

Виставка триватиме до 14 червня, а ціна за вхід становитиме 30 грн. Вхід на виставку квітів для дітей до 7 років, пенсіонерів, інвалідів та учасників війни та ліквідації аварії на ЧАЕС – безкоштовний.

До списку новин