загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У бюджеті поки немає грошей для збільшення соціальних виплат, - Яресько

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Як тільки з'являться – я готова".

Незважаючи на спричинене девальвацією зростання доходів бюджету і підвищення цін, для збільшення розміру соціальних виплат поки немає коштів.

Про це міністр фінансів України Наталія Яресько заявила в кулуарах круглого столу, організованого Американсько-українською діловою радою (USUBC).

"У нас немає поки такої можливості (збільшити бюджетні соціальні виплати ), якщо буде, то я готова", - сказала Яресько.

Коментуючи профіт держбюджету за підсумками першого кварталу поточного року, Яресько зазначила, що це тимчасове явище, викликане девальвацією, а не зростанням економіки, яка в цей період, навпаки, впала на 15%, тому не можна робити висновки на базі одного кварталу.

Водночас голова Мінфіну наголосила, що необхідно досягти такого рівня надходжень, щоб була можливість забезпечити соціальні витрати в наступному році.

Нагадаємо, що міністерство фінансів України очікує падіння економіки країни за підсумками 2015 року до 5,5% за інфляції близько 30%.

Як повідомляв iPress.ua, 12 березня МВФ оновив макроекономічний прогноз розвитку економіки України. Згідно із прогнозами, Міжнародний валютний фонд прогнозує скорочення реального ВВП України на 5,5% у 2015 році і відновлення економіки в середньостроковому періоді.

Міністр соуполітики нещодавно пообіцяв українцям підвищення пенсій на інших соцвиплат у грудні цього року.

До списку новин