загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зробити вітамінний весняний чай?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як зробити вітамінний весняний чай?

Навесні в нашому організмі закінчуються вітаміни і мікроелементи, накопичені з літа, і настає час їх заповнити. Ще не дозріли ягоди і фрукти, овочі, можна обійтися молодими листочками знайомих нам рослин і зробити вітамінні чаї. Листя малини, чорної смородини і м'ята - ось три основних компоненти вітамінного весняного чаю.

Листочки смородини та малини розпускаються дуже рано, м'ята теж з'являється як тільки злегка потепліє і швидко нарощує зелень. Не пропустіть цей момент і зробіть корисний вітамінний чай. У листі малини знаходиться багато органічних кислот, вітаміни В1, А, Е, в листі чорної смородини багато вітаміну С, ну а про корисність м'яти всім відомо - вона не тільки надасть вітамінну підтримку організму, але і заспокоїть нервову систему. 

Листя малини та смородини не повинні мати пошкоджень шкідниками і бажано щоб вони не мали забруднень. Беремо дрібку чаю (краще зеленого), зверху кладемо листя м'яти, три - чотири листи малини і п'ять - шість листя смородини. Заливаємо окропом, накриваємо і наполягаємо двадцять хвилин. Вітамінний чай можна пити не тільки навесні, але і протягом усього літа, а якщо заготовити листя цих та інших рослин, то і протягом всього року.

До списку новин