загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яценюк не хоче піднімати зарплати в Україні, бо це невигідно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Яценюк не хоче піднімати зарплати в Україні, бо це невигідно

Владі не вигідно підвищувати зарплати українцям, бо це потягне за собою додаткові проблеми. Уряд більше цікавить виведення зарплат з "тіні".

Інтерес уряду зрозуміти неважко. Він розраховує, що збереження низьких зарплат буде стримувати зростання цін. До того ж, якщо будуть збільшуватися зарплати на приватних підприємствах, то почнуть вимагати аналогічного підвищення працівники держпідприємств і бюджетної сфери. Тобто уряд в питанні про зарплати веде себе як типовий власник, який, посилаючись на те, що "зараз усім погано", намагається платити поменше.

Фактично уряд солідарний з роботодавцями і разом з ними щемить найманих працівників, користуючись їхньою слабістю. За даними Держстату, середня зарплата в Україні у березні становила близько 3,8 тисячі гривень.

До списку новин