загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скасування пільг: пенсіонери сплачуватимуть за проїзд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Скасування пільг: пенсіонери сплачуватимуть за проїзд

Бабулькам, які їздять о 6 ранку з величезними пакетами на базари, доведеться відмовитися від свого звичного темпу життя. А все через те, що пільги скасовують. Пенсіонери не зможуть більше зловживати своїм становищем. Проте скасування пільг все ж таки обійде декого.

1 липня настане цей день, коли кількість пільговиків буде не більше 3 мільйонів. Частина пенсіонерів позбавиться права на безкоштовний проїзд. До прикладу, в столиці близько 400 тисяч осіб позбавляються пільг.

Право на безкоштовний проїзд матимуть інваліди першої та другої групи. Право на інші пільги надаються таким категоріям:

1)інваліди війни

2)учасники бойових дій

3)перша категорія чорнобильців

4)2 категорія чорнобильців-ліквідаторів

5)ветерани військової служби

6)багатодітні сім’ї (діти)

7)діти-інваліди

8)супроводжуючі інвалідів

У Міністерстві соціальної політики таке нововведення поширюють по всій країні.

Проте департамент соціальної допомоги ще не готовий остаточно оприлюднити перелік та кількість пільг. Все ще врегульовується та систематизується. Все залежить від населення та від місцевих бюджетів.

Кількість транспортних пільговиків перевищує 11 мільйонів. Перевізники отримують субсидії з держскарбниці, щоб мати змогу перевозити «безоплатників». Бюджет не може повністю покривати усі витрати на такі перевезення.

Для вирішення такої проблеми, пропонується унормувати саме час отримання пільг. Право на визначення потреб у пільгах надається місцевим органам влади. Відбувається така собі пільгова децентралізація в державі.

Автор: Валентина Рущак

До списку новин