загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як притягнути гроші до себе?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як притягнути гроші до себе?

Гроші - це найважливіший стимул і найбільша матеріальна цінність суспільства. Відколи вони появились на світ зразу одні почали багатіти інші бідніти. Закон закономірності працює всюди. І саме від того моменту як появились гроші одні почали думати і робити так, щоб їх ставало у них більше, а інші почали думати як заробити копійку на прожиття.

Золота приказка каже: На хліб я собі зможу заробити але до хліба я хочу і масла. Кожна людина народжена, щоб мати багатство, але коли у людини формується зовнішній погляд на світ і на гроші часто ще в дитинстві складається враження, що гроші це щось недосяжне або щось дуже необхідне, яке швидко тратиться і якого часто не вистачає. Саме тоді на підсвідомому рівні у людини закладається думка, що гроші тяжко заробити і що найважливіше тяжко втримати і збільшити їх кількість.

Потрібно собі повторювати і настроювати себе, що гроші - це реальність, їх потрібно любити і саме головне працювати над тим, щоб їх заробити. Коли ми часто будемо повторювати собі, що гроші нас люблять і ми любимо гроші, це не означає, що вони тут раз взялись звідкись. Ні нам потрібно перенастроїти свою підсвідомість, адже на підсвідомому рівні у нас стоїть блок на шляху грошей до нас. Для прикладу в дитинстві мама не мала дати нам, що поїсти? бац і підсвідомість заблокувала доступ грошей до нас. Ще варіант, тато часто і тяжко працював і гроші для нас на підсвідомому рівні стали тяжким трудом зароблені. Потрібно очистити хибне враження про гроші, і пере настроїти свою підсвідомість, що гроші це добре, гроші роблять нас незалежними і сильними, гроші відкривають нам кордони, гроші змінюють наше ставлення до навколишнього світу.

Грошовий потік нас не минає він просто до нас не доходить, саме головне не думати, що я перенастрою свою підсвідомість і гроші почнуть до мене бігти, ні це не так, Вам потрібно чітко усвідомити чого Ви хочете насправді, для початку яка сума Вам потрібна саме зараз, щоб змінити своє життя, коли Ви конкретно зможете оприділитися з сумою, подумайте, що Ви можете зробити, щоб заробити ці гроші. Розкладіть своє життя по полочкам, для прикладу, сядьте в зручному місці, де Вас нічого не відволікатиме і не турбуватиме, візьміть блокнот, зошит чи папір з ручкою чи олівцем і напишіть точно скільки у Вас є грошей в даний момент, скільки у Вас є матеріального достатку (квартира, машина, дім, дача, холодильник, комп і т.д.)

Підрахували? суму запишіть, це те, чого Ви досягли до цього моменту, тепер сфотографуйте те, що Ви записали, покладіть цей блокнот чи папір у такому місці куди Ви заглядаєте кожний день, перечитуйте цей список, це Ваш достаток на сьогодення. І кожний раз в кінці перечитаного скажіть собі, все від тепер я збільшу свої достатки. Навіть запишіть ці слова в кінці своїх підрахунків.

До списку новин