загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українець переміг у престижному конкурсі гітаристів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Українець переміг у престижному конкурсі гітаристів

Українець Марко Топчій переміг у престижному міжнародному конкурсі гітаристів Gredos San Diego, який проходив у столиці Іспанії Мадриді.

24-річний гітарист випередив суперників з Кореї і Японії за результатами трьох етапів (обов'язкова програма, вільна програма і гітарний концерт з оркестром). Для нього це вже 25-я перемога в музичних турнірах.

«У нас музична сім'я: я граю на фортепіано, чоловік був аранжувальником. Тому в музичну школу Марк потрапив у 4,5 року і вже в 11-річному віці виграв перший конкурс», — розповіла мама хлопця Наталя Топчій.

Зараз Топчій є стипендіатом фонду Леоніда Кучми «Україна» і активно гастролює по всьому світу. В кінці травня Марк відправиться з концертом в Німеччину, а потім у США на конкурс Parkening International Guitar Competition.

До списку новин