загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 ознак того, що чоловік вас дійсно кохає

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
5 ознак того, що чоловік вас дійсно кохає

Жінки часто ображаються на своїх чоловіків через те, що вони проявляють недостатньо емоцій по відношенню до них. Але це зовсім не означає, що вони нічого не відчувають. Про те, як зрозуміти, що чоловік насправді любить вас, читайте далі.

Як зрозуміти, що чоловік насправді любить вас

Прояв любові у жінок можуть кардинально, навіть цілком відрізнятися від тієї демонстрації почуттів, які можуть собі дозволити чоловіки. З різних причин вони не завжди відкрито демонструють свою любов, чим викликають здивування у жіночої половини населення. До того ж чоловіча байдужість може не на жарт образити нас, але навіть це не є ознакою відсутності любові з боку партнера.

Він ділиться з вами своїм життям. Коли чоловік розуміє, що жінка важлива для нього, він впускає її у всі сфери свого життя. Він говорить про свої проблеми на роботі (не ниє – що важливо, але ділиться думками), може розкрити власні переживання про свою сім'ю, розповісти те, чого він не казав навіть своїм друзям.

Його ресурси – це ваші ресурси. Ваш партнер може бути небагатослівним, або навіть скупий на пестощі. Але його любов має виявлятися не в красномовстві, а в готовності ділиться своїми ресурсами, до яких психологи відносять: час, гумор та творчий потенціал, друзів і соціальні зв'язки, життєві досвід і практичні навички, досягнення та матеріальні накопичення.

Він готовий допомагати вам. Приказка "друг пізнається в біді" насправді відмінно підходить для перевірки почуттів чоловіка. А все тому, що, по-перше, кохана людина має бути другом для вас, а, по-друге, у вашого партнера першого повинно з'являтися бажання запропонувати вам допомогу у скрутну хвилину. І не має значення, якого роду проблеми наздогнали вас, люблячий чоловік готовий надати будь-яку підтримку. Погодьтеся, якщо чоловік дає гроші жінці на будь-які її забаганки, але навіть чути не хоче про її емоційний стан, значить у цієї пари нездорове поняття любові.

Йому важлива ваша думка. Справжній чоловік повинен бути незалежним і в жодному разі не перетворюватися на підкаблучника. Але при цьому люблячому партнеру не буде все одно, що думає про нього його жінка. Гарненько придивіться до свого супутника, якщо він прислухається до вашої думки і дорожить нею, значить у вас у відносинах дійсно все в порядку.

Мова тіла. Ніхто не скаже про почуття чоловіка краще, ніж його жести. Зверніть увагу, як він веде себе, коли ви перебуваєте в оточенні натовпу. Якщо він кладе руку на плече, оберігає від інших, пропускає вперед, значить, йому важливо, щоб ви були у безпеці. Коли поруч інші чоловіки, він бажає, щоб можливість торкатися до вас була тільки у нього. Ці та інші подібні жести з його боку кажуть про те, що він прагне бути поруч з вами і щиро любить свою половинку.

До списку новин