загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як стати щасливим? Знайдений універсальний рецепт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як стати щасливим? Знайдений універсальний рецепт

На запитання «Що нам треба для щастя?» іноді не можемо відповісти собі ми самі. Зате це з'ясували гарвардські вчені. А також дали конкретні рекомендації, як стати щасливими.

У ході дослідження вченим вдалося-таки вивести формулу щастя, яке, як виявилося, залежить від подорожей. Тому будь-яка людина відчує себе трохи щасливішою, якщо буде регулярно міняти навколишню обстановку.

При цьому витрачатися на шикарні тури і морські круїзи зовсім необов'язково. Досить буде пару раз на місяць виїхати на вихідні зовсім недалеко і повернеться додому до початку робочого тижня. Це можуть бути піші прогулянки, походи, поїздки, з сім'єю або з друзями, на самоті або з коханим.

Однак людина, що зважилася на пошуки щастя за даною методикою, ні в якому разі не повинен здійснювати свої подорожі по одному і тому ж маршруту. Повторення вояжу, попереджають вчені, щастя не принесе.

Щоб прийти до таких висновків, дослідникам знадобилося 7 років спостережень, обробки та аналізу даних. На їхню думку, відчуття щастя з'являється тоді, коли людина змінює обстановку, отримує нові знання та враження.

До речі, цей рецепт щастя перестає працювати, якщо подорожей буде з надлишком, тобто більше двох разів на місяць.

До списку новин