загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд скасував заборону на виплату високопосадовцям премій та надбавок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Уряд скасував заборону на виплату високопосадовцям премій та надбавок

Кабінет міністрів України скасував обмеження заробітної плати розміром посадового окладу керівникам центральних органів виконавчої влади.

Відповідна постанова Кабінету міністрів України під №324 від 29 квітня оприлюднена на офіційному сайті уряду.

Даним документом внесено зміни до постанови уряду №43 від 14 лютого 2015 року, яка передбачала обмеження на рівні посадового окладу оплати праці членів Кабінету міністрів України, керівників центральних органів виконавчої влади та інших державних органів.

Згідно із внесеними змінами, відтепер таке обмеження не поширюватиметься на керівників центральних органів виконавчої влади та інших державних органів.

Таким чином, обмеження посадовим окладом зарплати в 2015 році поширюватиметься лише на членів Кабінету міністрів України, крім керівників органів, підрозділи яких беруть участь у проведенні Антитерористичної операції.

До списку новин