загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чоловік робить витинанки з листя.Фото

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Чоловік робить витинанки з листя.Фото

43-річний Лоренцо Дюран Сілва створює запаморочливі скульптури з листя. Він вирізає на цілком звичайних листках неймовірні вишукані силуети.

Про це пише bigpicture.ru.

Ця ідея прийшла художнику в голову, коли він побачив, як гусениця прогризає діри в листі. Лоренцо збирає матеріал для своїх робіт в садах і парках, а потім витрачає тижні, перетворюючи листя на справжні витвори мистецтва.

Лоренцо живе в Гвадалахарі, поряд з Мадридом. Він миє, сушить і пресує зібране листя, потім робить ескіз майбутнього малюнка, а потім приступає до вирізання.

Для вирізування малюнків художник використовує невеликий ножик. Він створив неймовірні сцени з дикої природи. На створення кожного візерунка може піти від тижня до двох місяців, тому найменший незручний рух руки може знищити багато годин роботи.

«Мене надихнула гусениця, яка поїдала листя, і я подумав:«Чому б не спробувати самому вирізати малюнок на аркуші?» Після цього я вивчив різні техніки різьблення по листю, які допомогли розвинути мою нинішню роботу. Я починаю з того, що збираю листя, мию, сушу, пресую і ріжу. А поки воно знаходяться під пресом, я роблю начерк майбутнього візерунка. Потім я накладаю малюнок на лист і починаю акуратно вирізати. Різьблення ‒ найскладніша частина роботи, тому що листя ‒ дуже крихкий матеріал, і щонайменша помилка може зіпсувати тижні роботи. Я вдосконалюю цю техніку вже більше чотирьох років. Я зробив і продав багато таких різьблених листочків, але найперший я зберіг для себе і поставив в рамочку», ‒ розповідає художник.

Роботи Лоренцо Сілви варіюються в ціні залежно від виду листка та складності дизайну. Його найдорожчий листок коштував 2400 фунтів стерлінгів.

 

До списку новин