загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 ознак того, що вам час звільнятися

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
10 ознак того, що вам час звільнятися

Начебто робота непогана, колектив дружний, зарплату виплачують майже вчасно... Чому ж вас потягнуло на зміни? Цілком імовірно, що настав той самий момент, коли вам варто змінити роботу!

Фахівці кажуть, що хоча б раз на 5 років кожен з нас повинен змінювати роботу. Це не обов'язково перехід в іншу компанію, може бути і переміщення з одного відділу в інший, підвищення в посаді, вертикальне чи горизонтальне. Однак іноді буває, що без звільнення не обійтися. Назвемо найбільш явні ознаки того, що вам час шукати роботу в іншій компанії.

Криза стелі

Ви стали суперпрофесіоналом і знаєте всі тонкощі виконання своїх обов'язків. З одного боку, це добре, але якщо вам більше нікуди рости і розвиватися в рамках вашої посади, то через якийсь час ви відчуєте деградацію.

Саботаж

Ви частенько свідомо затягуєте виконання роботи, половину робочого дня просиджуєте в соцмережах і під різними приводами намагаєтеся втекти з роботи якомога раніше. На жаль, ви просто не любите ту справу, якою займаєтеся.

Один, але важливий плюс

Коли ви замислюєтеся про переваги своєї роботи, єдине, що вам спадає на думку - це те, що офіс знаходиться недалеко від будинку. Або те, що ви може приходити на роботу пізніше. Або те, що обідня перерва - з плаваючим графіком. Словом, найжирніший плюс вашої роботи - не сама робота, а додаткова зручність.

Стабільність

Роками ви отримуєте не дуже велику, але стабільну зарплату. Точно в строк, за розкладом. Можливо, вам здається, що це великий плюс, але в той же час ви усвідомлюєте, що у вас немає жодних шансів збільшити винагороду за працю.

Відсутність авторитету

Ваша думка нічого не значить ані в очах начальства, ані в очах колег. Ваші ідеї, навіть цінні і корисні, відкидаються відразу ж. Вам призначена роль бездумного виконавця, який втілює чужі ідеї і не має право на ініціативу.

Ніякої винагороди

Ваші маленькі і великі перемоги залишаються непоміченими і не оціненими. Навіть коли ваша діяльність принесла великий прибуток або успіх компанії, начальство каже про неї мимохідь, як про щось само собою зрозуміле.

Забуте хобі

Останнім часом ви зовсім перестали приділяти увагу своїм захопленням поза офісом. Таке враження, ніби у вас зникло бажання творчої самореалізації поза стінами офісу. Це тривожний знак: така робота може зовсім позбавити вас креативності.

Нестерпний мікроклімат

У вашій компанії сталися певні структурні зміни, в результаті яких обстановка загострилася. Постійні чвари, конфлікти, інтриги діють на вас деструктивно.

Постійний стрес

Ви помічаєте, що перебуваєте в постійному нервовому перенапруженні. Можливо, ви не справляєтеся з роботою або сприймаєте її занадто близько до серця. Можливо, у вас затяжний конфлікт з начальством, з якого у вас немає жодних шансів вийти переможцем. Така обстановка може негативно вплинути на ваше самопочуття і здоров'я, повірте, робота не коштує таких жертв.

Неприйнятна політика компанії

Ви не згодні з політикою компанії. Глобально не згодні. Вам не подобається, як вас змушують розмовляти з клієнтами, ви обурені тим, що зобов'язані дотримуватисядрес-коду, ви не поділяєте цінності компанії.

До списку новин