загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На підготовку українських законопроектів витрачають десятки мільйонів євро грантодавців — нардеп

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На підготовку українських законопроектів витрачають десятки мільйонів євро грантодавців — нардеп

На підготовку українських законопроектів витрачають десятки мільйонів євро грантодавців — нардеп

Загальний обіг міжнародних грошей на підготовку частини українських законопроектів сягає декількох десятків мільйонів євро на рік

Таку оцінку дав народний депутат України Микола Томенко у блозі на сайті «Обозреватель».

За його словами, нині ситуація набула вже гумористичного характеру. Томенко заявив, що за збігом у низці впливових міжнародних організацій спливли терміни фінансування підготовки тих чи тих законопроектів, тому протягом одного чи двох років отримувачі коштів повинні прозвітувати щодо результатів підготовки законопроектів, на які вже використані чималі кошти. Депутат зазначив, що серед отримувачів грантів на законопроекти є не лише громадські організації, але й міністерства.

«І тут починають виникати проблеми. По-перше, з реєстрацією законопроектів. Оскільки очевидно, що значна кількість цих проектів законів ніколи не буде підтримана урядом (бо передбачається або створення нових структур з наглядовими функціями, або додаткове фінансування на ті чи інші послуги), то отримувачі грантів як в міністерствах, так і в громадських організаціях вирішили йти найпростішим шляхом: вони шукають бодай одного народного депутата, який би зареєстрував цей підготовлений законопроект, щоб прозвітувати, що гроші освоєні успішно», — пише Томенко.

До списку новин