загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Домашній лимонад – найкращі рецепти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Домашній лимонад – найкращі рецепти

Лимонад чудово втамовує спрагу і сприяє охолодженню організму. Також домашні лимонади є відмінним джерелом вітамінів для нашого організму. Готувати їх нескладно.

6 правил приготування домашнього лимонаду

  Основна частина домашнього лимонаду – це сік або суміш соків і вода.

  Вода може бути проста, газована чи негазована, а також мінеральна.

  Для смаку додають різні сиропи, пряні трави – наприклад, м’яту.

  Для солодощі додають цукор, сироп фруктовий або ягідний.

  Лимонад подають охолодженим у високому келиху з соломинкою. Можна прикрасити келих цілими ягодами, часточками фруктів або шматочками.

  Пити його краще відразу або зберігати недовгий час в холодильнику.

Як приготувати лимонад

У ємність для приготування лимонаду налити сік, додати цукор або сироп, інші компоненти, все це перемішати і додати воду – просту, газовану мінеральну.

Можна використовувати для приготування лимонаду шейкер (прилад для змішування). З його допомогою можна швидко приготувати холодний лимонад. У шейкер поміщають лід і лимонад, активно струшують шейкер, потім охолоджений напій переливають в келих або склянку. Лід залишається в шейкері, не розбавляючи собою лимонад, а лише охолоджуючи його.

Лимонний лимонад з корицею

Інгредієнти:

  • Лимони – 10 шт.,
  • Вода – 500 мл-2 літри,
  • Цукор – 300-400 г,
  • Кориця – 1 паличка.

Приготування: З лимонів зняти цедру. Розрізати їх навпіл і вичавити сік, можна його охолодити. Воду закип’ятити, додати паличку кориці, цедру лимона, цукор і все ретельно перемішати. Дати складу настоятися. Потім настій процідити і трохи охолодити. З’єднати із соком лимона, перемішати. Лимонний лимонад з корицею готовий.

 Кількість води і цукру залежить від кількість лимонного соку, який виходить при вичавці лимонів, від його кислоти і від особистих уподобань.

При бажанні в цей лимонад можна додати за смаком тертий корінь імбиру.

Малиновий лимонад

Інгредієнти:

  • Сік малини – 500 мл,
  • Мінеральна вода – 500 мл,
  • Малина для прикраси – трохи,
  • М’ята – 1-2 гілочки,
  • Лимон – 0,5 шт.

Приготування: Лимони промити, обсушити, розрізати навпіл і вичавити сік. З’єднати охолоджений малиновий сік з соком лимона і мінеральною водою. Можна збити все віночком або просто перемішати. На дно келихів викласти кілька ягід малини. Розлити малиновий напій по келихах, прикрасити листочками м’яти.

Яблучний напій

Інгредієнти:

  • Яблучний сік – 500 мл,
  • Мінеральна газована вода – 1 літр,
  • Лимон – 0,5 шт.

Приготування: Для того щоб приготувати яблучний лимонад, можна використовувати готовий яблучний сік. Але краще приготувати яблучний сік самим. Для цього необхідно яблука промити, обсушити, розрізати на шматки і пропустити через соковижималку. Яблучний сік і мінеральну воду необхідно добре охолодити. Потім з’єднати в пропорції 1: 2 або інакше за своїм смаком, наприклад, 1 до 1. Лимон нарізати кільцями товщиною приблизно 2 мм і додати в готовий яблучний лимонад.

Яблучно-смородиновий лимонад

Інгредієнти:

  • Яблучний сік – 1 частина,
  • Сік смородини чорної – 1 частина,
  • Цукровий сироп – за смаком,
  • Вода проста або газована – 2-3 частини,
  • Лайм – 1 шт.

Приготування: З’єднати яблучний сік і сік чорної смородини, додати чисту питну воду або газовану мінеральну, перемішати віночком. Додати сироп, перемішати, остудити. Лайм нарізати тонкими кружальцями, викласти на дно глечика для води, залити охолодженим яблучно-смородиновим лимонадом.

До списку новин