загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Полуничний торт «Повітряний»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Полуничний торт «Повітряний»

Час приготування полуничного торта «Повітряний» 1 год. Кількість: 8 порцій. Для декору використовуються: збиті вершки і кокосова стружка.

Інгредієнти для торта:

300 г цукру

200 г маргарину

8 яєчних жовтків

Щіпка солі

400 г борошна

Крем: 0,5 кг полуниці

10 г швидкорозчинного желатину

8 яєчних білків

200 г цукру

Приготування торта:

Розм’якшуємо маргарин і потім розтираємо його з цукровим піском, додати яєчні жовтки, борошно і соду (соду можна попередньо перемішати з борошном). Все ретельно перемішуємо, замішуємо тісто і ділимо його на три рівні частини.

Тепер кожну частину тіста необхідно викласти в окрему форму для випікання, попередньо змащену маслом або посипану борошном, щоб не пригоріло. По черзі випікаємо коржі в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів протягом 10-15 хвилин, а потім охолодити. Якщо у вас мало часу, то я зазвичай готую тільки такі млинцеві торти — це швидше.

Ягоди розтираємо в пюре, залишивши якусь частину для прикраси торта «Повітряний». Для приготування крему заливаємо желатин гарячою кип’яченою водою, перемішуємо до повного його розчинення і даємо час охолонути. У густу щільну піну збиваємо цукор з яєчними білками. Потім з’єднуємо пюре з полуниці, білки і желатин, і акуратно перемішуємо.

Готовим кремом змащуємо остиглі коржі і складаємо їх один на одного. Боки торта змащуємо збитими вершками і посипаємо кокосовою стружкою. Верх торта прикрашаємо залишилися полуницею і збитими вершками. Оформлений торт необхідно поставити в холодильник на три години для просочення. Торт виходить повітряним і ароматним. Приємного чаювання!

До списку новин