загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

111-річний британець назвав віскі одним із секретів довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
111-річний британець назвав віскі одним із секретів довголіття

На святкуванні свого 111-го дня народження найстаріший житель Великобританії випив кухоль пива і келих віскі.Британець індійського походження Назар Сінгх (Nazar Singh) вважає секретом свого довголіття велику кількість сну, здоровий спосіб життя і помірне споживання віскі, пише The Daily Mail.

Син довгожителя Чеїн розповів виданню, що його батько щодня спить мінімум 9 годин, любить молоко, мигдальне масло і фрукти.

Назар Сінгх народився 8 червня 1901 в невеликому індійському селі і з 10 років займався вирощуванням цукрового очерету, бавовни, пшениці і кукурудзи.

У Великобританію сім'я переїхала в 1965 році - там Назар працював на ливарному виробництві. Однак своїм городом довгожитель перестав займатися лише 4 роки тому.

У Сінгха на даний момент 9 дітей, 34 онуків і 64 правнуки.

До списку новин