загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

120 картин колишнього коваля: виставка у Луцьку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
120 картин колишнього коваля: виставка у Луцьку

Персональну виставку картин українського художника, який 25 років працював ковалем, Юрія Гуменного представили у Луцьку. Волиняни мають змогу ознайомитися з полотнами живопису та графіки, які не залишать нікого байдужими.

Персональну виставку Юрія Гуменного відкрили у великій залі «Галереї мистецтв» будинку художника Волинської організації національної спілки художників України в Луцьку 10 червня.

Автор виставки розповідає, що його картини написані так, що для глядача в них залишається місце для фантазії.

«Усі мої живописні роботи зроблені так, аби люди шукали у них відповіді й знаходили щось своє. Буває, що кажуть, ніби не розуміють моїх картин, але я і не намагаюся розкрити подію чи образ цілком. Показую все так, щоб залишалося місце для фантазії», – розповідає художник.

А взявся за пензлик Юрій Гуменний уже в поважному віці.

«Взагалі, я 25 років працював ковалем, робив світильники, ковані ворота та інше. І настав такий час, коли я вже зовсім «закувався», тому покинув цю справу. Малюю відносно недавно, першу свою виставку презентував у 2004-му році. За цей час організував більше 50 персональних виставок по всій Україні. Мені скоро 70 років, втім, я ще досі щодня натхненно працюю. У майстерні проводжу по 15-18 годин. А як продам якусь картину-дві, то з’являються фінанси, аби перевозити свої роботи з міста в місто й представляти їх на огляд. Загалом, на захід України я привіз близько 300 робіт», – говорить митець.

У Луцьку Юрій Гуменний представив 120 картин. Він додає, що це зайняття – не його робота чи хобі, а саме життя.

Зауважимо, що художник – уродженець Миколаївщини.

До списку новин