загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Життя по-новому поставило Україну в ряд з країнами Африки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Життя по-новому поставило Україну в ряд з країнами Африки

Інфляція, тобто рівень цін, за останній рік, як повідомляє Укрстат, – до квітня-травня минулого, 2014 року, без урахування окупованих територій, зросла майже до 61%!

У соцмережах уже дискутують, як згодом називатимуть цей час – голодомор, геноцид чи успішні реформи?

Уже за січень-квітень цього року інфляція сягнула більше 37%. Останнім часом дуже вплинуло на становище людей підвищення тарифів на комунальні послуги.

Перші економічні потрясіння після перших років незалежності відбулися в Україні в 1998 році. Діти, які тоді народилися, щойно відсвяткували шкільні випускні. А інфляція з травня 1998 до травня 2015 склала 910,7% (!).

Соціальні стандарти востаннє піднімалися 1 грудня 2013 року. Відтоді – вже більш як півтора року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата залишаються на рівні 1218 грн, що складає трохи більше 57 доларів. Це один із найгірших показників у світі – за останній рік життя по-новому поставило Україну в ряд із такими країнами, як Бангладеш, Гана, Гамбія, Замбія і Чад.

До списку новин