загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як вибрати парфуми

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як вибрати парфуми

Вибір парфуму – справа відповідальна і непроста, адже запах повинен підкреслювати індивідуальність, характер і емоції людини. Щоб знайти аромат, який дійсно буде відповідати Вашій індивідуальності потрібно дізнатися деякі секрети парфумів, які допомагають краще розбиратися в них. Вибір нового парфуму може стати приємним приводом для кращого розуміння самого себе, своїх уподобань і бажань.

Типи парфумів

Існує кілька основних типів духів, про які потрібно знати під часвибору парфуму. Вони мають спільні ознаки і різні доповнюючі нюанси.

o        Квіткові. З назви видно, що основою аромату є квіти. Наприклад – фіалка, конвалія, троянда і т.д., а додатковими нотками фруктові або лісові аромати. Квіткові духи можуть бути абсолютно різними, відтінки змінюються від терпких ароматів, до м’яких і свіжих.

o        Шипрові. Вони поєднують в собі свіжість і насолоду з легкою домішкою гіркоти. Основою цього запаху є мох чи дерево, а доповненнями бергамот, різні суцвіття, цитрус.

o        Цитрусові. Ці запахи відрізняються різкістю і свіжістю, основою є апельсин, лимон, лайм, грейпфрут, бергамот.

o        Фужерні або папоротеві. Це складні, тонкі і вишукані аромати – звичайно підходять для обох статей. Вони нагадують про природу і подорожі. Їх основою є зелений мох, екстракт лаванди, запашні трави, а доповненням служать цитрусові чи амброві нотки.

o        Амброві. Це насичення, яскраві сексуальні і стійкі аромати, по-іншому їх називають «Запахи Сходу». Основою є запахи сандалу, мускусу, ванілі, амбри.

o        Озонові. Вони являють собою коктейль з морського бризу, місячної доріжки, зігрітого сонцем піску.

o        Фруктові аромати. Це в основному жіночі аромати, запашні й солодкі. Основа, цих духів – різні запахи фруктів: диня, яблуко, ананас, персик, гранат, суниця і т.д.

o        Пряні аромати. Це духи з родзинкою, тому що в них пряність поєднується з ароматами квітів чи фруктів. Основою є аромати – кориці, коріандру, гвоздики, кардамону і т.д.

 

Як вибрати парфуми

o        Не купуйте парфуми у дрібних крамничках, кіосках у метро, де пачками продаються “справжні французькі” парфуми. Рекомендуємо купувати парфуми у спеціальних парфумерних магазинах. Так Ви зможете вберегти себе від підробок.

o        Виділіть на покупку парфумів достатню кількість часу. Можна для цього виділити навіть окремий вихідний. Але в жодному разі не вибирайте парфуми поспіхом.

o        Перед походом до магазину спробюуйте визначитися яким ароматам в инадаєте перевагу: свіжим, солодким, квітковим або може бути пряним? Це дасть можливість суттєво зменшити кількість пляшечок із яких доведеться вибирати.

o        Не користуйтеся парфумами, ароматним милом чи кремом у день, коли ви вирушите за покупкою парфумів. Шкіра повинна мати лише свій природній запах.

o        У магазині попросіть продавця показати вам парфуми тільки тієї ароматної гами, яка вам найбільше подобається. У жодному разі не рекомендується нюхати прямо із флакона. У такоми випадку ви вловите лише верхні ноти парфумів, а вся суть запаху залишиться нерозкритою, що може у майбутньому принести неприємні сюрпризи.

o        Під час вибору парфумів найкраще нанести краплю на шкіру у районі зап’ястя або внутрішнього згину ліктя, оскільки саме під час взамоєдії зі шкірою парфуми проявляють свій справжній запах. Обов’язково витримайте паузу, щоб вивітрився спирт і тоді починайте оцінювати аромат. Можете прогулятися кілька годин. Саме стільки часу потрібно, щоб парфуми набули свій сутол індивідуальний аромат під час взаємодії із Вашою шкірою.

o        У жодному випадку не розтирайте парфуми. Просто бризьніть зі спрея або капніть із флакончика. Інакше, висловлюючись мовою фахівців, ви можете “вбити” парфуми.

o        За одним заходом оцінюйте не більше, як 2-3 аромати. Ніс – дуже чутливий орган та при взаємодії із сильними джерелами запаху втомлюється. Попросіть продавця принести вам зерна кави(у нормальному парфуперному магазині повинні бути завжди), які своїм гірким запахом допоможуть збити запах попередніх ароматів.

o        Якщо немає можливості нанести духи на шкіру, то попросіть продавця, щоб дав Вам папірець-пробник улюбленого аромату.

o        І насам кінець. У вибраному ороматі Вас не повинно нічого бентежити. Якщо Вам хоч щось неподобається, видмовтеся від вибраного парфуму на продовжуйте пошуки дальше. Фахівці стверджують, що аромат правильно підібраного парфуму власник не повинен відчувати.

 

Як правильно наносити парфуми

Існує своєрідне повір’я, що наносити парфум потрібно в місця, куди найчастіше цілують, оскільки аромат є ще одним козирем у справі спокушання. Крапельку парфумів потрібно нанести на згин зап’ястя, за мочкою вуха, на бічну поверхню шиї, в ямку між грудей. Аромат можна наносити і на одяг, але розпорошувати його при цьому потрібно не надто близько, щоб уникнути появи плям. Використовувати парфум потрібно помірно, у іншому випадку, замість спокусливого аромат може перетворитися на нав’язливий і неприємний для оточуючих. Всього двох-трьох розпилень туалетної води буде досить для легкого флеру аромату і його делікатного звучання.

Як правильно зберігати парфуми

Щоб парфум довго тішив Вас своїм неповторним ароматом і не змінював його, необхідно дотримуватися правил зберігання, оскільки парфумерія не любить прямих сонячних променів, різкої зміни температури, спеки. Найкраще зберігати парфум в його оригінальній упаковці, це збільшить термін його зберігання, вбереже від зайвого світла і спеки. У середньому, після відкриття аромат зберігає свої якості від двох до п’яти років, при цьому може трохи змінюватися його колір, що не говорить, однак, про зміну якісних характеристик парфуму.

До списку новин