загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відмінено достроковий вихід на пенсію для безробітних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Відмінено достроковий вихід на пенсію для безробітних

Кабмін постановою № 334 (набрала чинності 5 червня) скасував можливість дострокового виходу на пенсію для безробітних.

Згідно з документом, з Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, виключена норма про можливість дострокового виходу безробітних на пенсію.

Вилучена норма передбачала, що громадянам, які були звільнені роботодавцем у зв'язку зі зміною організації виробництва (у тому числі ліквідацією, реорганізацією, банкрутством, перепрофілюванням підприємств і організацій, скороченням чисельності працівників), а також військовослужбовцям, звільненим зі служби у зв'язку із скороченням чисельності без права на пенсію, яким на день вивільнення залишилося не більше півтора року до пенсії, гарантується право на достроковий вихід на пенсію, якщо вони мають страховий стаж, необхідний для призначення пенсії за віком у мінімальному розмірі.

Таке правило діяло за умови їх реєстрації в центрі зайнятості і відсутності підходящої роботи.

https://www.youtube.com/watch?v=8Ug5ASwjZ8E

До списку новин