загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США померла 116-річна найстаріша мешканка Землі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У США померла 116-річна найстаріша мешканка Землі

Тепер найстаршою людиною у світі є інша американка - 114-річна Сюзанна Мушатт Джонс.

Найстаріша мешканка Землі американка Джералін Теллі померла у віці 116 років у своєму будинку в передмісті Детройта.

Як розповіла донька довгожительки Тельма Холоуей, жінку недавно госпіталізували через хворобу легенів, але виписали.

Джералін Теллі народилася в місті Монтроз, штат Джорджія, а в Мічиган переїхала у 1930-х роках. Її чоловік також прожив довге життя, померши у віці 95 років.

За словами її дочки, Теллі залишалася активною навіть після свого сторіччя: вона грала в боулінг до 104 років і сама косила газон.

Теллі захоплювалася риболовлею, садівництвом і випічкою, шила сукні та ковдри. Коли їй виповнилося 104 роки, її ноги стали слабшати, але вона продовжила щорічно їздити на риболовлю.

Джералін ніколи не курила і не вживала алкоголь, але при цьому не докладала жодних спеціальних зусиль, щоб продовжити свій вік.

Після смерті Джералін Теллі найстарішою мешканкою Землі є 115-річна громадянка США Сюзанна Мушатт Джонс.

Сюзанна Мушатт Джонс народилася 6 липня 1899 в окрузі Лаундс (Алабама) в багатодітній сім'ї (11 дітей). У 1923 році вона переїхала до Нью-Йорку, де працювала нянею, і на власні кошти перевезла туди всю свою родину. У 1965 році вийшла на пенсію, продовжуючи вести активне життя.

«Міс Сьюзі» - так її звуть численні родичі, а також близькі та друзі.

Міс Сьюзі вийшла на пенсію в 1965 році, але продовжувала вести активний спосіб життя. Вже 26 років вона живе на п'ятому поверсі в Vandalia Houses і до 106 років незмінно була на посту в холі будівлі.

У 2000 році вона осліпла і у неї почалися деякі проблеми зі слухом. Вона пересувається в інвалідному візку, але при цьому добре себе почуває.З ліків вона приймає тільки препарат для регулювання тиску.

Рецепт довголіття від головного старожила Нью-Йорка: ніяких цигарок і алкоголю. У міс Сьюзі свої маленькі слабкості: бекон, мереживну білизну і жувальна гумка.

Заміжня міс Сьюзі була недовго, своїх дітей не мала. Зате у неї 100 племінників і племінниць. Шістьох з них вона за свої гроші відправила в коледж.

До списку новин