загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В АП пояснили, навіщо Порошенко відправив закон про Януковича до КС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
В АП пояснили, навіщо Порошенко відправив закон про Януковича до КС

Після того, як Конституційний суд ухвалить рішення щодо відповідності Конституції України закону "Про позбавлення В.Януковича звання президента України" оскаржити його буде неможливо.

Про це в ефірі 5 каналу заявив перший заступник глави АП Віталій Ковальчук.

За його словами, президент Петро Порошенко свідомо підписав закон про позбавлення Януковича звання президента України.

"Звернувшись же до КС з поданням щодо конституційності рішення Верховної Ради, президент зробив цілком очевидний юридичний хід, обґрунтований необхідністю бути упевненим, що у майбутньому цей закон не зможе бути оскарженим у будь-якому суді – ані в Україні, ані закордоном", - зазначив Ковальчук.

"Ми упевнені, що після рішення КС таке оскарження стане вже неможливим", - додав він.

Як відомо,   18 червня набув чинності закон про позбавлення Віктора Януковича звання президента України. Верховна Рада проголосувала за нього 4 лютого, а 9 лютого документ направили на підпис президенту.

17 червня документ було опубліковано у парламентській газеті "Голос України".  

Віктор Янукович втік із України 21-22 лютого 2014 року, після розстрілів на Майдані, який виступав проти нього і проти відмови від курсу на євроінтеграцію, переховується в РФ.

19 червня президент звернувся до КС з поданням щодо відповідності Конституції України закону "Про позбавлення В.Януковича звання президента України".

Українська правда 

До списку новин