загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ІV фестиваль історичної реконструкції «Русь Пересопницька» пройде на Рівненщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
ІV фестиваль історичної реконструкції «Русь Пересопницька» пройде на Рівненщині

5 липня 2015 року у КЗ «Культурно-археологічний центр «Пересопниця» що на Рівненщині, відбудеться ІV фестиваль історичної реконструкції «РУСЬ ПЕРЕСОПНИЦЬКА», який відтворює найрізноманітніші періоди історії нашої Батьківщини у 12-13 століттях.

ПРОГРАМА

9.00 – урочисте відкриття фестивалю.Збір учасників біля археологічного музею.

9.20 – похід на княжий дитинець до фортечної стіни.Археологічний музей (адмін..корпус) – музей історичної реконструкції «Фортечна стіна ХІІ ст..».

9.30 – конкурс історичних костюмівМузей історичної реконструкції «Фортечна стіна ХІІ ст..».

10.00 – лицарські поєдинки, турніри.Музей історичної реконструкції «Фортечна стіна ХІІ ст..».

11.00 – початок роботи майстер-класів з гончарства, ковальства, історичні експерименти із колоття дошок та виготовлення різних речей з них, торгівля ювелірнами виробами – копіями археологічних знахідок часів Русі.Навколо музею-скансена «Двір ХІ-ХІІ ст.», гончарня.

12.00 – Лекція «Одяг та взуття русів у Х-ХІІІ ст.»Конференц-зал.

14.00 – похід на посад Пастівник (монастирище) до музею історичної реконструкції «Двір ХІІ-ХІІІ ст.»Дитинець – окольний город – посад Пастівник.

14.30 – Штурм заборол, бій на містку, штурм укріпленого частоколом дворища , польові битви.Музей-скансен «Двір ХІ-ХІІ ст.».

15.00- «ВЄСНЄ ПРИСПЄВША МИР СОТВОРИША…». Княжий Форум 1150 року у Пересопнциі. Заключення миру, династичний поділ земель, церемонія клятви – цілування хреста.Музей-скансен «Двір ХІ-ХІІ ст.».

16.00 – церемонія урочистого закриття фестивалю.Археологічний музей (адмін. корпус).

До списку новин