загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Український закон про очищення влади повністю відповідає міжнародним стандартам – фінальний висновок Венеціанської комісії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Український закон про очищення влади повністю відповідає міжнародним стандартам – фінальний висновок Венеціанської комісії

Після тривалих консультацій з експертами Венеціанської комісії Міністерство юстиції України отримало фінальний висновок.

Про це сьогодні, 22 червня, під час засідання колегії Міністерства юстиції за участі прем’єр-міністра України заявив очільник Мін'юсту Павло Петренко. З його слів, за висновком Венеціанської комісії, Україна, посилаючись на відповідні резолюції Ради Європи, має право на звільнення посадових осіб, які були призначені Януковичем "як таких, що були представниками відповідного угруповання, ціллю якого було – узурпація влади і зміщення демократичного режиму в країні".

Таким чином, Венеціанська комісія надала право українському уряду проводити очищення і дискваліфікацію тих державних службовців, які були призначені Віктором Януковичем. Павло Петренко підкреслив: "В Україні є унікальна процедура люстрації, яка відрізняється від країн Східної Європи".

Крім того, очільник Мін'юсту розповів, що фінальний висновок комісії визначає правомірним включення суддів Конституційного суду до переліку осіб, які можуть бути люстровані у тому випадку, якщо вони були причетні до узурпації влади.

До списку новин