загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Сьогодні День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни

22 червня відзначається річниця нападу гітлерівської Німеччини на СРСР, в Україні - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.

Пам'ятна дата була встановлена ​​згідно з Указом президента України "Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні" від 17 листопада 2000.

День встановлений "... з метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, їхнього подвигу та жертовності ... на підтримку ініціативи громадських організацій ветеранів війни, праці, Збройних Сил і жертв нацистських переслідувань".

Пам'ять загиблих в цей день вшановують також у Білорусі, де встановлений "День всенародної пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни", і Росії - "День пам'яті і скорботи".

Сьогодні, 22 червня 2015 року, виповнюється 74 роки від нападу Німеччини на СРСР. У Другій світовій війні українці понесли людські втрати більше, ніж Великобританія, Канада, США і Франція разом узяті. Загальні втрати України в цій війні оцінюються в 8-10 мільйонів життів як серед військових, так і серед цивільного населення. Таким наслідком виявилося зіткнення двох тоталітарних режимів.

До списку новин