загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пахлава: рецепт східних солодощів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пахлава: рецепт східних солодощів

Пахлава - рецепт, за яким виходить справжній шедевр!

Чудова, найніжніша, смачна, солодка, медова пахлава, рецепт якої пропонуємо тобі, дозволить на час забути про всі неприємності, підсолодити трудові будні і зануритися в магію східної казки.

Варіантів приготування цих вишуканих солодощів існує дуже багато. Але якщо на твоєму столі опиниться саме ця пахлава - рецепт попросять всі твої подружки, будь упевнена! Тісто виходить просто чудовим - дуже ніжним, розсипчастим, в міру солодким, ароматним і смачним. Спробуй!

Інгредієнти:

450 г борошна,4 яйця,300 г вершкового масла,300 г сметани,300 г цукрової пудри,300 г волоських горіхів,3 ст. ложки меду,1 ч. ложка соди,щіпка солі.

Приготування:

Змішай просіяне борошно з содою і сіллю.

Подрібни ножем вершкове масло кімнатної температури, змішай із борошном і продовжуй рубати ножем до утворення борошняної крихти.

Відокрем жовтки від білків. Додай у борошняну крихту три жовтки, сметану і заміси тісто. Тісто має вийти в міру крутим і м'яким.

Розділи тісто на три частини, накрий плівкою і постав у холод на 30-60 хвилин.

Щоб у результаті вийшла гарна пахлава, рецепт містить не тільки подрібнені, а й цілі горіхи. Горіхи трохи підсуши і очисти від лушпиння. Вибери 30-40 цілих половинок або четвертинок горіхів, а решту подробити ножем і змішай із цукровою пудрою.

Білки трохи збий віночком.

Тісто розкачай у пласт завтовшки приблизно 5 мм. Виклади перший пласт тіста на змащений олією лист, сформуй невеликий бортик, рівномірно змасти всю площину половиною збитих білків і виклади начинку. Накрий другим шаром тіста, знову змасти білком і поклади начинку. Зверху поклади третій шар, ретельно скріпи краї і загорни їх під пахлаву.

Змасти поверхню пахлави жовтком. Зроби по пахлаві порційні надрізи не до кінця. На кожну порцію виклади шматочок горіха.

Відправляй пахлаву в холодну духовку і випікай протягом 35-40 хвилин при температурі 200°С до золотистого кольору.

Приготуй медовий сироп. Для цього мед розтопи на водяній бані, можна з невеликою кількістю води.

Дістань пахлаву з духовки і рясно просочи її медом, особливо в місцях надрізів. Знову поверни пахлаву в духовку на 5 хвилин.

Готову пахлаву дістань із духовки і остуди. Потім поріж на порційні шматочки і подавай.

Смачного!

До списку новин