загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

13-річний закарпатець відправився на заробітки, щоб допомогти своїй родині (Фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
13-річний закарпатець відправився на заробітки, щоб допомогти своїй родині (Фото)

 Його не злякала довга дорога і він запевним роботодавців, що не поїде звідти поки ті не дадуть йому заробити копійчину для себе та своєї сім’ї //karpatnews.in.ua/

Неповнолітній напівсирота Денис Герич з Ганич на Одещину приїхав як сезонний робітник, маючи намір заробити кошти для себе та своєї сім’ї, а завдячуючи небайдужому одеситу про його історію довідались тисячі добродійників, які згодились надати матеріальну підтримку юнакові.

На Одещину Денис приїхав разом з рідною сестрою та іншими закарпатськими сезонними робітниками. Однак, коли власники підприємства дізналися про вік хлопця, хотіли відмовити йому у працевлаштуванні, адже відомо, що в країні заборонено використання праці неповнолітніх.

Денис, своєю чергою, категорчино заявив про бажання працювати на рівні з дорослими і нині успішно справляється з роботою - підгортає зерно на току. Усе - заради того, аби забезпеченим піти восени у школу: хлопчик самотужки в такий спосіб заробляє собі на шкільне приладдя, тоді як батько-одинак в цей час доглядає за маленькою сестричкою Дениса, яка народилася інвалідом і за сім років життя так і не зробила жодного самостійного кроку.

Денис, юний хлопчик з села, до свого прибуття на Одещину ніколи не бачив моря. Тож, поміж роботою завдяки одеситу Євгену Кифоренку, який і розповів історію Дениса, встиг також відчути лагідність Чорного моря й відпочити на пляжі.

"На фото хлопчик Денис з с.Ганичі Закарпатської області. Денису 13-ть років, під палаючим сонцем працює в Біляєвському районі на підприємстві яке займається сільським господарством! Хлопчик приїхав добровільно та хоче працювати на рівні з дорослими, в нього це виходить! Денис ніколи не бачив що таке "Чорне море" і навіть не знав..., що в морі вода солона!

Денис виховується без мами (вона померла в 2011 році), батько Дениса в с.Ганичі залишився з сестричкою, яку звати Христина. Їй сім років, але вона в житті не зробила сама жодного кроку, адже народилась інвалідом дитинства. Ось чому для маленького хлопчика вже не існує дитинства, і Денис вирушив в трудову подорож за 850 км.

Хлопчик справно працює на току, підгортаючи зерно. Коли власники підприємства побачили, що на роботу приїхав хлопчик, вирішили відправити його до дому, але Денис відмовився! "Я, до дому не поїду і буду працювати! Тому що мені потрібна шкільна форма, рюкзак та зошити!", - розповідає історія маленького закарпатця Дениса Євген Кифоренко.

При цьому, трохи пізніше додає: найближчими днями Денис із старшими з бригади закарпатських працівників поїде до дому. Половина працівників закінчили роботу на підприємстві", - пише Євген Кифоренко.

І вже через добу пост набуває популярності. Чимало добродійників зголошуються надати матеріальну допомогу хлопчикові, у коментарях під постом розхвалюють його за працьовитість, пише Тyachivnews. Деякі користувачі мережі придбали для Дениса спортивний костюм, інші готові переказати кошти на банківську картку.

Автор посту зазначає: «Я коли писав пост;) не думав навіть що він буде комусь цікавим! Але писав те, що бачив (і що було на душі! Сьогодні отримав багато повідомлень;) дякую Вам друзі що у Вас є сердце як і у мене;) хлопчик вперше побачив море;) і воно дійсно солоне;)))) він не знав, що таке МЕДУЗА;)) йому сподобалось!

Багато хто запитував, який зріст та розмір ноги;) багато хто хоче допомогти хлопчині!

В суботу хлопчика в Одесі покатають байкери на мотоциклах;) а ще Наталья з Одеси пообіцяла що влаштує хлопчику плавання з дельфінами;) дякую! Сьогодні зателефонувала Одеситка в якої дитина хвора;( і запропонувала 500 гривнів щоб я з хлопчиком відпочив;) але відмовився від коштів! Дякую за пропозицію чуйним людям які хочуть допомогти! Але кошти я не візьму! В мене вони є! Дякую Вам дуже!

Багато людей пропонували речі хлопчині;) буду радий передати йому одяг!

Я робив це сьогодні від сердця для хлопчика! Як для СИНА!!!

Сьогодні запропонували друзі з Фейсбуку відкрити для хлопчика картку ПРИВАТ-ЮНІОР! Як Ви дивитесь на це? І допоможемо разом пацанові! МІЙ ПЕРШИЙ ВНЕСОК;)»

  

До списку новин