загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Намисто своїми руками - оригінальні ідеї для модною леді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Намисто своїми руками - оригінальні ідеї для модною леді

Як жінці стати помітною? На це питання найкраще відповіла знаменита Коко Шанель - «Треба весь час змінюватися». А щоб змінюватися, потрібні гроші, і чималі. Саме так міркують багато жінок. Однак це велика помилка. Адже, погодьтеся, один і той самий костюм буде виглядати зовсім по-різному, якщо до нього підібрати кілька різних бус. І навіщо купувати? Можна зробити їх самостійно! А ще можна підключити до процесу своїх дітей, і допомогти вам, і дитині радість, займатися справою поруч з коханою мамою. Пам'ятаєте, як в дитинстві ви майстрували свої перші намисто з паперу? Напевно залишилися тільки позитивні емоції від цього заняття.

З чого почати? Щоб зробити намисто своїми руками, необхідно спочатку підібрати намистини різних форм, розмірів і стилів. Освоюючи техніку створення бус, на першому етапі використовувати пластмасові намистини, оскільки з ними легше впоратися. Та й купити пластикові заготовки можна в будь-якому магазині для творчості. Можна, знову ж таки, потренуватися на простеньких аксесуарах з паперу. Наприклад, як прикраса до дня народження дитини.

Красиві і стильні аксесуари можуть вийти не тільки з дорогих підручних матеріалів. Можна сплести намисто з різнобарвних стрічок, пов'язати з пряжі, створити з глини або з шкіри. Добираючи цікаві ідеї для натхнення, обов'язково фантазуйте. Застосовуйте самі незвичайні і сміливі матеріали, тоді і ваші вироби будуть незвичайними і навіть ексклюзивними.

В'язані намисто - віяння сучасності

Якщо ви любите в'язати, і у вашому будинку збереглося багато мотків кольорових ниток, спробуйте створити виріб, просто обв'язуючи старі намистинки. Такі намиста в'яжуться тонким гачком, а для додання їм красивої форми можна обв'язувати звичайні пластикові кульки. Плануючи зв'язати намисто гачком, використовуйте нитки соковитих кольорів, чергуючи пряжу декількох тонів. І особливо такий виріб підійде для дітей, так як оригінальні в'язані буси будуть відмінно виглядати з річним сарафаном, а цікаві ідеї допоможуть уникнути банальності. З таким аксесуаром ваше маля буде неперевершена.

Щоб обв'язати готові намистинки гачком, необхідно зробити кілька повітряних петель і почати кругову обв'язку, щоб в'язане полотнище в підсумку вийшло округлої форми. Робота гачком - дуже захоплююче заняття. Збірка обвязываемых гачком намистинок для красивої вироби здійснюється звичайним чином, досить нанизати їх на нитку і прикріпити застібку. Подібним чином створюються і текстильні намисто своїми руками, однак потрібно попередньо продумувати всі ідеї щодо використання кольорових стрічок різної текстури.

Текстильні намисто з шкіри або тканини

Створюючи намисто своїми руками, не обмежуйтеся використанням шкіри і кольорових стрічок. На виготовлення такого незвичайного вироби можна додати шматочки кольорового паперу, шовкові нитки, та що завгодно! Головне - фантазуйте! Якщо ви плануєте зібрати намисто з стрічок, візьміть кілька смужок різнобарвної тканини і заплетіть з них своєрідну косичку, або використовувати інші ідеї, наприклад, поєднання тканини і шнурків з шкіри або іншого матеріалу. Збираючи намисто, не обмежуйтеся використанням тільки тканинних стрічок, оскільки таким способом ви не отримаєте округлих бусинок. Своєрідні бусинки з шкіри теж не будуть округлими, зате такі вироби незвичайної форми дозволять вам бути оригінальною і неповторною.

Намисто з кольорового пластику

Вирішуючи, як зробити намисто своїми руками, можна використовувати зовсім не дитячі матеріали - натуральні камені, наприклад, або зроблені власноруч з глини намистинки. Крім бус з глини, дуже вдалі вироби виходять з каменів, але в даному випадку спочатку доведеться підібрати відповідні за розміром камінчики, а потім попередньо підготувати кожен з них. І якщо для створення виробів з паперу або тканини, ви легко можете підключити дітей, то при обробці каменів вам, швидше за все, знадобиться кваліфікована допомога. У кожному з використовуваних каменів доведеться акуратно просвердлити отвір, щоб згодом дані вироби легко зібрати в єдиний виріб.

Однак повернемося до виробів з глини. Саме з цього матеріалу можна створити по - справжньому оригінальні і неповторні шедеври. Швидше за все, ліпити з пластиліну ви навчилися ще в дитинстві. Ну що ж, ліплення з глини мало чим відрізняється від ліплення з пластиліну, тому ви легко впораєтеся. Тільки матеріал трохи інший - кольоровий пластик або полімерна глина. Він майже не бруднить руки і не токсичний, а намисто з пластики своїми руками виходять на рідкість красивими.

Отже, як зробити намисто з пластики своїми руками? Вибираємо в магазині потрібний відтінок матеріалу. Готуємо робочу поверхню - застеляємо стіл клейонкою, ставимо піалу з водою, кладемо товсту голку. Тепер можна приступати. Для створення вашої першої вироби - добре розімніть пластик в руках, поки він не стане м'яким і податливим. Далі відриваєте шматочок потрібного розміру, і акуратно скачуємо з нього кульку.

У вас вийшла стандартна кругла кулька. Щоб зробити в ній дірочку, необхідно змочити голку у воді і проткнути заготівлю наскрізь. Отвір повинен бути достатнім, щоб нанизати намистину на мотузку. До речі, при нанизуванні, допомога дітей - це саме те, що потрібно. І дитині корисно, і вам легше. Коли потрібну кількість кульок для того, щоб зробити намисто з пластики своїми руками готове, їх необхідно помістити в духовку, нагріту до 150 градусів і залишити на 15 хвилин. Тепер можна збирати виріб.

Однак можна придумати що-небудь цікавіше, ніж стандартні круглі намиста. Наприклад, з'єднати два кольори, що поєднуються між собою, або придумати оригінальну форму намистинок: квадратну, трикутну, овальну. Тут немає кінця ні кольорів, ні форм. Можна змайструвати суцільні намисто з пластики своїми руками, а можна нанизати заготовки через вузлик. Для цього вам буде потрібно мотузка довше. Зав'язуємо вузол на кінці, одягаємо намистину. Далі, через пару сантиметрів, проробляємо теж саме. Такі вироби не тільки прикрасять ваш наряд, але і принесуть задоволення. Адже сам процес створення прикрас може так захопити, що з часом перетвориться на улюблене хобі. Звичайно, це ж не намиста з паперу вирізати!

До списку новин