загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Прикарпатті вчора запустили три сонячні електростанції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Прикарпатті вчора запустили три сонячні електростанції

30 червня у м.Калуш було введено в експлуатацію дві домашні сонячні електростанції потужністю по 10 кВт, та одна десятикіловатна станція у місті Долина. Тепер власники даних електростанцій зможуть продавати вироблену електроенергію у загальну мережу по "зеленому" тарифу.  Перша сонячна електростанція (у Калуші) складається із полікристалічних панелей (LDK250), які підключені у два кола (22 та 18 шт) у двох різних площинах під різними кутами.

 

Друга електростанція (у Калуші) загальною потужністю 10 кВт складається із більш дорожчих монокристалічних панелей фірми Yingli Solar по 275 Вт, підключених у два кола по 14 та 24 панелі. Через особливості даху панелі розміщуються у під різними кутами. Постачання, монтаж та запуск електростанції виконано за два робочі тижні.

Як розповів монтажник даної системи, Богдан Кузишин, який одним з перших в Україні отримав «зелений» тариф для власної електростанції, замовники намагалися встигнути підключити власні електростанції до кінця місяця, оскільки згідно нещодавних змін у «зеленому» законодавстві, всі домашні електростанції, які були підключені до кінця червня 2015 року зможуть продавати ел.енергію державі по 0,32 Євро за 1 кВт. А вже починаючи з липня новозбудовані сонячні електростанції зможуть продавати електроенергію по 0,22 Євро за 1 кВт.  «Отримати "зелений" тариф в Україні вже значно простіше» - розповідає Богдан – «Минулого року, відразу після прийняття закону про «зелені» тарифи, цей процес займав дуже багато часу, оскільки в обленерго не знали що потрібно робити. Зараз процес підключення та запуску відбувається досить швидко без особливих проблем».

 

До списку новин