загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Надія Савченко зробила ляльковий театр для московських дітей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Надія Савченко зробила ляльковий театр для московських дітей

Українська льотчиця Надія Савченко, яку утримують у московському СІЗО, виготовила цілий ляльковий театр з кольорового паперу. Вона зробила це для московських дітей, які надсилають їй листи.

Про це розповіла сестра Надії Віра Савченко на своїй сторінці у Facebook.

«Немає слів, хоча сьогодні і не дали побачитись з Надьою, настрій підняло ось це, ляльковий театр, зроблений іі руками, для дітей з Москви, що листуються з нею... Я просто не можу припинити посміхатись))) таке гарненьке! Надя завжди знайде чим зайняти руки, коли «блокують ноги», - написала Віра Савченко.

 

Також вона повідомила, що ляльковий театр забрав із СІЗО адвокат льотчиці Ілля Новіков. Кому чи куди він його передасть, наразі не відомо. 

 

 

До списку новин