загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Негр в піні" - торт з незвичайною назвою і приголомшливим смаком

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
"Негр в піні" - торт з незвичайною назвою і приголомшливим смаком

У Вас якась урочиста подія? Або, можливо, домашні вимагають від вас чогось смачного до чаю? Отже- потрібно готувати! Але стояти цілий день на кухні, щоб до вечора зробити шедевр у вигляді торта, а потім звалитися від утоми - це не діло. Тому ми повинні знайти компромісне рішення, щоб було і смачно, і святково, і нескладно. Вихід: десерт "Негр в піні"! Торт з незвичайною назвою виходить дуже ніжним, м'яким і готується досить швидко і просто.

Необхідні продукти для торта  Всі інгредієнти для цієї випічки доступні кожному. Швидше за все, практично всі необхідні продукти вже є у вас вдома, а якщо ні, то продаються вони в будь-якому супермаркеті і коштують зовсім недорого. Для бісквітних коржів нам знадобляться: по склянці цукру і молока (можна замінити кефіром), 2 яйця, 2 склянки борошна, 2 чайні ложки соди і один з головних компонентів - склянка варення. Воно має бути насиченого червоного або темно-рожевого кольору: чорничне, порічкове, ожинне або сливове. Вибирайте те, що у вас є або що більше любите. Саме воно додає коржам темний колір, від чого блюдо і називається "Негр в піні". Торт прошаровують білим кремом і виходить контраст, який і надихнув творця на таку асоціацію. А крем найпростіший - із сметани з цукром. Але він дуже смачний і ідеально підходить до солодкого бісквіту. Готуємо і випікаємо бісквітне тісто  Давайте подивимося, як спекти торт, витративши всього кілька хвилин. Приготуємо тісто. Спочатку потрібно збити яйця і розтерти їх з цукром. Потім по черзі додати молоко, варення і борошно, змішане з содою. Всі компоненти перемішати і збити віночком або міксером. У вас на це піде максимум 10 хвилин. Далі за справу візьметься духовка. Отриману масу ділимо на 2 частини і випікаємо в круглих формах при температурі 180 градусів. Готовність коржів можна визначити за зовнішнім виглядом (вони повинні стати рум'яними і пишними), а для достовірності скористайтеся дерев'яною зубочисткою. Кожен корж можна розділити ще на два (за допомогою кондитерського ножа або нитки) або залишити їх високими. Залежно від використаного варення, остиглий бісквіт буде злегка червонуватим або коричневим. Просочуємо і прикрашаємо торт  Поки бісквіт остигає, зробимо крем. Збиваємо 2 склянки густої сметани з половиною склянки цукру. Якщо хочете, щоб маса краще трималася, акуратно вмішайте в неї 1 збитий білок. Так вона вийде більш повітряної і ляже товстим шаром, а не вбереться повністю. Остиглі коржі прошаровують сметанним кремом і ставимо в холодильник застигати і просочуватися. Ось і готовий ваш "Негр в піні". Торт можна полити зверху розтопленим чорним або білим шоколадом або ж глазур'ю з какао-порошку, цукру і вершкового масла. Ідеальне поєднання смаку, часу приготування та ціни  Цей рецепт - один з найлегших і швидких в приготуванні. При цьому його собівартість дуже низька, а смак не гірше (можливо і краще), ніж у багатьох дорогих вишуканих десертів. На що схожий "Негр в піні"? Торт чимось нагадує всім відомі "Чорний ліс" або "Пончо". Він такий же ніжний, м'який, соковитий і при цьому не нудотно солодкий, так що сподобається і тим, хто рідко їсть подібні десерти. Подивіться, як виглядає закінчений торт "Негр в піні". Фото пирога настільки гарні, що слинки течуть! А додайте до них чудовий аромат і смак - і зрозумієте, що таке солодкий рай.

До списку новин