загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Поради людям, які бажають здати житло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Поради людям, які бажають здати житло

Оренда житла була і є вигідним і зручним способом отримання доходу, який не вимагає яких-небудь вкладень. Щоб грамотно здати своє житло, потрібно дотримуватися певних правил.

Спочатку необхідно буде знайти професійного посередника у вигляді агентства нерухомості, яке б змогло допомогти власнику житла грамотно оформити угоду, виключивши виникнення проблем. Краще всього використовувати одне агентство, яке б представляло інтереси власника.

Отже, плату за надання тієї ж квартири в оренду можна підвищити, якщо в ній був проведений ремонт, є необхідна меблі та техніка.  Квартира, яка здається в оренду, обов’язково повинна бути чистою. Від її охайності і зовнішнього вигляду буде залежати перше враження наймача і його готовність заплатити запитувану ціну. Суму орендної плати квартири не потрібно завищувати «до небес», інакше її здати буде досить проблематично, тим більше на довготривалій основі. Співробітники агентства можуть підказати реальну ринкову ціну орендної плати за ту чи іншу квартиру, інше житло.

Основним документом при здачі житла в оренду буде договір найму. У цьому договорі прописуються основні положення, що включають опис самого об’єкта оренди, на підставі яких документів житло належить власнику, вказуються сума, порядок і умови внесення орендної плати, а також прописуються найбільш важливі права та обов’язки сторін, їх відповідальність. У договорі найму також можуть бути прописані форс-мажорні обставини, терміни дії договору, якщо він не безстроковий, а також порядок його розірвання. Договір найму житла повинен укладатися до одного року, в іншому випадку за законом його доведеться реєструвати в державному органі реєстрації нерухомості.

При укладанні та підписанні договору найму його слід наймачеві прочитати дуже уважно. Якщо договір найму складений і оформлений правильно, то це позбавить сторони договору в майбутньому від багатьох проблем.

Перед здачею житла в оренду його слід обов’язково застрахувати. У тому ж випадку, якщо в квартирі або іншому житлі зроблений ексклюзивний ремонт, в ньому є дорога техніка і меблі, то має сенс застрахувати і майно.

До списку новин