загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Антонов» вироблятиме 25 літаків щороку, – директор

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
«Антонов» вироблятиме 25 літаків щороку, – директор

Першочергове завдання для ДП «Антонов» – збільшити обсяги виробництва до 25 літаків на рік завдяки оновленню виробничих потужностей підприємства.

Про це заявив виконувач обов’язків президента компанії Михайло Гвоздьов в інтерв’ю газеті «Голос України».

«Оновлення виробничих потужностей підприємства та зміна підходів до аналізу й оцінки світового авіаційного ринку уможливить виробництво 25 літаків на рік», – сказав Гвоздьов.

За його словами, серед першочергових завдань на підприємстві – підвищення обсягів виробництва, налагодження збуту літаків, освоєння нових ринків та забезпечення експлуатації літаків «Антонов» по всьому світу.

Це лише перші кроки у виконанні завдання Президента України перезавантажити авіагігант та вивести його на новий світовий рівень.

«Ми маємо потужний потенціал. Є розвинене конструкторське бюро, збережене та готове працювати. «Антонівці» – сильний тринадцятитисячний колектив, висококласні спеціалісти, яким під силу реалізація найскладніших завдань, виготовляючи сучасну високотехнологічну продукцію», – додав керівник підприємства.

Також повідомляється, що "410 завод цивільної авіації", який входить до складу концерну "Укроборонпром", отримав сертифікат відповідності стандартам НАТО.

"Це є підтвердженням високого професійного рівня підприємства, а також прикладом розширення нашої співпраці з європейськими партнерами", - прокоментував отримання сертифіката гендиректор "Укроборонпрому" Роман Романов.

"410 завод цивільної авіації" надає широкий спектр послуг з ремонту та сервісного обслуговування літаків Ан-24, Ан-26, Ан-30, Ан-32 і двигунів Д-36.

До списку новин