загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Радіти життю на 93 році життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Радіти життю на 93 році життя

Андрій Іванович Рибачук народився 28 жовтня 1922 року та проживає у селі Дубечно Старовижівського району, що на Волині. У дідуся 5 дітей, 23 онуки та 11 правнуків! Прожив старенький  важке  життя, проте сповнене моментів, які важко забути: був у німецькому полоні, додому з Австрії повернувся ПІШКИ!!!

У свої 92 роки він господарює у власній майстерні і досі ще працює на пилорамі!  Створює унікальні речі, зокрема, колесо у садовому візку, що на фото нижче, виготовлене власноруч Андрієм  Івановичем з берези та резини!

Усе своє життя він щиро вірить у Бога та вчить своїх онуків та правнуків жити за заповідями Божими, господарювати та бути просто порядними людьми. Любить свою рідну землю і дуже хвилюється за майбутнє України!

 

Своїм прикладом пан Андрій надихає усіх нас любити життя і насолоджуватися кожною подарованою нам хвилиною! Використовувати її з користю та вдячністю до оточуючого нас світу! 

До списку новин