загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Семіфредо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Семіфредо

Семіфредо - традиційний італійський десерт, що нагадує м'яке морозиво, виготовлене в домашніх умовах. Завдяки своєму складу, це незвичайне морозиво не замерзає повністю навіть в морозильній камері, тому тривалий час залишається ніжним і м'яким.

Обов'язкові інгредієнти традиційного семіфредо - вершки і яйця. Смак семіфредо визначають різні добавки. Додають до домашнього морозива семіфредо горіхи, фрукти, цукати, печиво, шоколад. Не забувають і про соуси, які можна приготувати з ягід, лікеру, поливають також десерт розтопленим шоколадом або сиропом з журавлини.

І робиться він зовсім нескладно, як може здатися на перший погляд. Переконайтеся в цьому самі.

РЕЦЕПТ

Для цукрового сиропу:Цукор - 350 гВода - 150 млВарити до консистенції рідкого меду (20-30 хвилин) на дуже повільному вогні під закритою кришкою.

Для морозива:Жовтки сирих яєць - 6 шт.Вершки - 0,5 лВишня без кісточок (або інші ягоди) - 200 гФісташки очищені - 70 гЦукор - 70 г.

ПРИГОТУВАННЯ

1 Жовтки збиваємо до білого кольору з цукром, тонкою цівкою вливаємо трохи остиглий цукровий сироп, продовжуємо збивати до охолодження маси.

2 Окремо збиваємо вершки до м'яких піків.

3 Акуратно вводимо до збитих вершків жовтки і порубані фісташки.

4 Заповнюємо форму сумішшю (можна порціями), додаємо вишню, кладемо решту суміш. Ставимо форму в морозилку. Заморожене семіфредо викладаємо на тарілку, прикрашаємо вишнями або порічкою і м'ятою.

Можна полити шоколадним  або фруктовим соусом.

ВИШНЕВИЙ СОУС

Вишня - 700 гЦукор - 100 гКоньяк - 50 г.

У каструлі з'єднуємо вишню з цукром, доводимо до кипіння. Знімаємо з плити, додаємо коньяк і охолоджуємо.

СМАЧНОГО!

До списку новин