загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найкраща зарядка - це зарядка в ліжку!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Найкраща зарядка - це зарядка в ліжку!

Більшість з нас не любить вставати вранці, хочеться закутатися в ковдру і повалятися ще хоча б 102030 хвилин

Як навчити себе вставати бадьорою, веселою і ще й подбати про свою фігуру? Вихід є, і це зарядка в ліжку.

Прокинувшись, подумайте про що-небудь приємне, потягніться, витягнувши руки над головою, і починайте виконання вправ.

Усім відома така вправа, як «велосипед». «Крутити педалі» не піднімаючись з ліжка. Лежачи на спині, покладіть руки під голову, підніміть ноги вгору і імітуйте катання на велосипеді протягом 1 хвилини.

Сядьте на ліжку по-турецьки, обхопіть голову правою рукою плавно поверніть її до правого плеча. Поверніться у вихідне положення. Те ж саме повторіть лівою рукою.

Ляжте на бік і робіть махи ногою назад-вперед. Зробивши 10-15 махов, поверніться на інший бік і повторіть вправу. Також на кожному боці можна виконати за 10-15 махов вгору.

Схрестіть ноги, глибоко вдихніть і підніміть руки. Видихніть, поверніть корпус вправо. Виконайте вправу 5 разів в кожну сторону.

Лежачи на спині, підніміть вгору руки і ноги, візьміться руками за ноги і погойдайтесь із сторони в сторону на спині,  як човник.

Знову сядьте по-турецьки, витягніть руки і повільно нахиліться вперед, потягнувшись за руками. Відчуйте, як під час вправи розтягується ваш хребет, затримайтеся на кілька секунд і поверніться у вихідне положення. Вправу потрібно повторити 5 разів.

Ну, як, вам вже не хочеться спати? Тепер підійдіть до дзеркала, подивіться на себе, посміхніться своєму відображенню і вирушайте в душ. Вмийтеся прохолодною водою і прийміть контрастний душ. Вдалого вам дня!

До списку новин