загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Канівщині пройде еко-фестиваль “ЗемлеТворення”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Канівщині пройде еко-фестиваль “ЗемлеТворення”

24 серпня 2015 р в екопоселенні “Росичі” (с. Михайлівка, Канівського р-ну, Черкаської обл.) відбудеться еко-фестиваль “ЗемлеТворення”.

“ЗемлеТворення” – це фестиваль певного способу життя, що має за основу гармонію з природою та оточенням – образ життя людини майбутнього. Фестиваль об”єднає учасників руху “Розселення міст” – як досвідчених екопоселенців зі стажем, так и тих, хто тільки-но починає замислюватись про зміну свого способу життя, про можливість переїхати жити на землю.

В програмі фесивалю: презентації екопоселень, що вони вже існують; тематичні мастер-класи з питань життєдіяльності екопоселень (екобудівництво, альтернативна енргетика, органічне землеробство, пермакултура, ремесла, свідоме батьківство, виховання та освіта), тубота про здоров”я (здорове харчування та оздоровчі практики), ярмарки-продажі, підприємництво, правові аспекти, взаємодія в громаді, хороводи, ігри, концерти. На фестиваль приїде чимало нових, цікавих майстрів, будуть проведені презентації та обговорення, різноманітні ігри, жива та якісна музика, що її нам подарують чудові музики

На фестивалі не вживатимуться алкогольні та тютюнові вироби.

До списку новин